Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Türkiye, Kripto Para Düzenlemesi Hakkındaki Detaylar! Türkiye, Kripto Para İşlemlerinden Vergi Alacak mı?

Türkiye, Kripto Para Düzenlemesi Hakkında Detaylar!.png

Türkiye, Kripto Para Düzenlemesi Hakkındaki Detaylar! Türkiye, Kripto Para İşlemlerinden Vergi Alacak mı?​

Geçtiğimiz gün açıklamada bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kripto paralar hakkındaki yasanın hazır olduğunu ve en kısa süre içerisinde meclise sunulacağını duyurmuştu.

Dijital varlıklar hakkındaki yasa Amerika ve Avrupa bölgelerindeki düzenlemelerden daha sıkı olması bekleniyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kripto para birimlerinin tanımlandığı, piyasaya sürülmesi, dolaşımda yer alma biçimleri ve alım satım işlemlerinin yasasını hazırladı.

Düzenlenmenin on aylanması durumunda, Kripto para borsaları ve cüzdanlar, Sermaye Piyasası Kurulu gözetiminde faaliyete devam edebilecek.

Şirketler, Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) tarafından kontrol edilecek.

Kripto paralar hakkında Hazırlanan düzenlemede vergilendirmeye de yer verildi.

Vergilerin Stopaj yolu ile gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Bunlarla birlikte Türkiye bugün, Kripto Para Borsası Binance’a 8 Milyon Türk Lirası tutarında ceza kesti.

"Düzenleme" kelimesi bir tek ben de mi yan etki yapıyor acaba? Haberi ilk duyduğumda içime bir kurt düştü.

Ben de, açıkçası "yatırımcı" odaklı değil de, "devlet bu işten ne kazanır" odaklı bir düzenleme bekliyorum. 😨

YTD.

"Düzenleme" kelimesi bir tek ben de mi yan etki yapıyor acaba? Haberi ilk duyduğumda içime bir kurt düştü.

Ben de, açıkçası "yatırımcı" odaklı değil de, "devlet bu işten ne kazanır" odaklı bir düzenleme bekliyorum. 😨

YTD.
Düzenleme ve güncelleme kelimeleri bizim ülkede komple sıkıntı zaten. Bir şeye zam geldiğinde adı zam değil de fiyat düzenlemesi veya fiyat güncellemesi oluyor. O yüzden düzenleme kelimesi kaşındırıyor beni.

Forum istatistikleri

Konular
13.640
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri