Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Türkiye'den Metaverse İçin Bir Adım Daha

Metaverse-Arsa-Alma-Turkiye-min.webp

Elon Musk geçtiğimiz haftalarda yaptığı konuşmasında, Metaverse araştırmalarında en çok aratılan ülkenin Türkiye olduğundan bahsetmişti. Son günlerde bunun sinyallerini görüyoruz.

İstanbul Esenler Belediyesi, 6 Haziran tarihinde metaverse dünyasına adım attığını, yeni çalışmalar başlattığını ve çalışmalarının devam edeceğini duyurdu.

İstanbul Esenler Belediyesi'nin paylaştığı bilgilere göre , altyapı çalışmalarının sonuna geldiklerini ve başta kültür sanat etkinlikleri olmak üzere basın toplantıları ve halk günü gibi etkinlikleri metaverse'e taşıyacak.

Metaverse dünyasına Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun talimatlarıyla adım adan Belediye, dijital dünyada en başarılı ilçe olma misyonunu devam ettirmek için çalışmalarına devam edeceklerini duyurdu.

Esenler halkı, yeni sistem ile birlikte belediyenin ilgili biriminden yetkili bir kimse gibi vatandaşlara yardımcı olacak dijital avatarlar sayesinde, belediyeye gitmeden tüm sorularına yanıt bulabilecek ve vergi, tapu ve diğer ödemeler gibi işlemleri sitem üzerinden gerçekleştirebilecek.

Ayrıca Esenler halkı, metaverse dünyasında 15 Temmuz Millet Bahçesini ziyaret edip gezebilecek.

Esenler Belediye'sinin Metaverse Akademi Eğitmenliğini, Dr. Orhan Albayrak ve Dr. Ali Gemuhluoğlu'nun üstleneceği sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımla kayıtlara geçti.

Bilgi ve kayıt için telefon numarası paylaşan belediye, yoğunluğa bağlı gerekli görülürse kontenjan arttırımına gidileceğini duyurdu.

Esenler Belediyesi , belediyeye ait birçok işlem ve kültür - sanat etkinliklerinin yanı sıra konserler , paneller ve daha pek çok eğitime yer verileceğini de paylaştı.

Metaverse eğitim kayıtlarının başladığına da duyurusunda yer verdi.

https://www.coinkolik.com/istanbul-esenler-belediyesi-metaversee-adim-atiyor/

Lütfen diyorum sadece. Yormayın ve yazık etmeyin.

Ayrıca haber içerikli konulardan en azından neyin ne olduğunu öğrenene kadar vazgrçmenizi öneririm. Kripto genel kültürünüzü ilerlettikten sonra baştan kendiniz bile haber yazar ya da bir haberi çok farklı şekilde anlatabilirsiniz.

Cümleler yer değiştirmiş, birini başındaki bilgi diğerinin sonunda. Karma bir içerik yazılmış ve çok ciddi benzerlikler taşıyor. Konu akışı olarakta aynı şekilde.

Bu uyarıyı okuyun lütfen.

Diğer kullanıcıların haber içerikli paylaşımlarını okuduğumda bu tarz olaylara rastlamıştım, Haber içerikli yazıların bu şekilde paylaşıldığını düşünmüştüm.

Bu uyarıyı okuyun lütfen.
Okudum, buradaki uyarılara dikkat edeceğim. Bu Arada linkini paylaştığınız siteden yardım almadım ama incelediğimde yazılar tamamen aynı. Kopyalanarak paylaşılmış sanırım.
Bilgilendirme için teşekkürler.

Forum istatistikleri

Konular
13.652
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri