Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Türkiye'nin kripto parası Bitranium

Çözüm
Arkadaşlar bir proje diyor ki biz milli Kripto Parayız hurra 10K insan telegram grubunda.

Sitede ben yine üzerimize düşeni yapayım istedim.

Böyle projeler derin projeler 14 Dolar değerindeki bir tasarım ile yapılmaz.
buyurun sitenin tasarımı : https://themeforest.net/item/ico-crypto-bitcoin-cryptocurrency-landing-page-html-template/21405614

Site kaynak kodundan bir parça
1616700022392.png

%95 oranında Laravel ile yazılmış

Dil seçenekleri ise Ponziye en çok yatırım yapan ülkelere yönelik.
1616700100961.png

Kurumsal Subdomain mevcut ama canlı destek telegram 🙂
ricky gervais laughing GIF

Buna ek olarak alt yapı Türk iken Global ingilizce grubunu ihmal etmemişler.

çok detaya girerim ama...
Şuan airdrop aşamasında olan, 2021 ikinci yarısında borsada listeleneceği öngörülen yerli kripto para.
Şuan için üye olan herkese 50 BTR hediye veriyor. Ayrıca cpu madencilik yapılabiliyor. Sisteme 24 saatte bir girmek yeterli. (Tıpkı Pİ Coin gibi)
Ne kadar güvenilir borsada listelenir mi bilmiyorum. Üyelikte ücret istenmiyor.

İnceleyip üye olmak isteyenler referans linkim ile üye olursa sevinirim; https://cuzdan.bitranium.com?ref=633CD420845

YTD.

Yani alacak değilim. Böyle bir sistemin de devlet tarafından kontrol edilebileceğini düşünerek yatırım da yapmam. Malumunuz 1 Günde %15 Değer kazandırdığımız bir dolarımız oldu. Vergiyi bile dahil etmiyorum 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri