Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Twitter Ceo'su Jack Dorsey Bitcoin Cüzdan

Twitter Ceo'su Bitcoin Cüzdan ile ilgili olumlu açıklamalar yaptı, Cüzdan yaratmak için toplulukla birlikte açık olarak çalışacaklarını net bir şekilde ifade etti.

Twiter Yazı Dizi İçin Linke Tıklayabilirsiniz.
https://twitter.com/jack/status/1400839179513339905

Ayrıca
Twitter CEO'su Jack Dorsey: Bitcoin'i herkesin erişebileceği bir noktaya getirmek için ne gerekiyorsa, hem ben hem de şirketlerim onu yapacağız. Hayatımın sonuna kadar yapacağım şey bu

Son düzenleme:
Böyle bir girişim düşünüyorlarsa Twitter'a getirilecek Super Tweets özelliğine BTC ile abonelik sistemi, her hesaba cüzdan entegre ederek donate sistemi vs. düşünülebilir. Kullanımı önemli ölçüde arttırır bu olay.

Böyle bir girişim düşünüyorlarsa Twitter'a getirilecek Super Tweets özelliğine BTC ile abonelik sistemi, her hesaba cüzdan entegre ederek donate sistemi vs. düşünülebilir. Kullanımı önemli ölçüde arttırır bu olay.
Çok mantıklı aslında. Zaten planlıyorlardı süper twiti yerinde olur ama fee ücretinden dolayı sorun olabilir ufak bağış toplanması. Alternatifleri de pek sevmiyor yanılmıyorsam Jack abimiz.

Çok mantıklı aslında. Zaten planlıyorlardı süper twiti yerinde olur ama fee ücretinden dolayı sorun olabilir ufak bağış toplanması. Alternatifleri de pek sevmiyor yanılmıyorsam Jack abimiz.
Aynen hocam, birkaç soğuk cüzdana bağlı milyonlarca BTC cüzdanı oluşturulması gerekecek herhalde. O şekilde Twitter içi BTC gönderimleri ücretsiz veya düşük ücretli olabilir mi, @SatoshiTURK 'e sormak lazım.

Aynen hocam, birkaç soğuk cüzdana bağlı milyonlarca BTC cüzdanı oluşturulması gerekecek herhalde. O şekilde Twitter içi BTC gönderimleri ücretsiz veya düşük ücretli olabilir mi, @SatoshiTURK 'e sormak lazım.
Ödeme sistemi arasına Bitcoin koyamaz sanmıyorum. Diyelim'ki böyle bir durum oldu, Seçnek olarak bitcoin'i ekledi. Sembolikte olsa bir ücret koyabilirler ki en mantıklısı bu olur. Tekrar söylüyorum zor.

Facebook & Libra örnek olsun.

Forum istatistikleri

Konular
13.704
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri