Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ülkemizdeki Kripto Hikayesi

Eskiden ülkemizde belki çok az insanın bildiği sanal para nasıl bu kadar hızla yükseliyor ve herkesin bir an da nasıl bu kadar haberi oldu?

Aslında işin en büyük özü ülkemizde mevcut olan kriz.

Kriz Nedir ?

Öncelikle biraz krizi ele alalım. Dünya da ekonomik bir bunalım mevcuttu zaten ama bir dönemler bu kriz ülkemizi çok da etkisi altına almamış hatta kriz bizi teğet geçti esprileri havalarda uçuşuyordu. İşte o dönemler ardımızda kaldı ve şuan o kriz de ülkemizi çok ciddi anlamda vurdu.

Krizin boyutu ve kripto hikayesi; insan her zaman kazanmak isteyen bir varlıktır. Doğası gereği ben merkezidir. İşte krizin ve ekonomik bunalımların sonucunda insanlarımız bir para kazanma alanı aramakta idi. Tam da bu esnada ülkede bir sanal para muhabbetleri dönmeye başlamıştı. Oysa dünya bu sanal para ile tanışma serüvenini tamamlamış hatta işin nasıl döndüğü nasıl kazançların olduğu da belirlenmişti. Biz de ki gibi yastık altında para çıkar olayı olmadığı için okuyarak anlayarak onlar için yeni bir borsa çıkmıştı.

Kripto Yatırımı Ülkede Nasıl Başladı?

Buraya birçok neden yazılır netice söylenir ama kendi fikrimce kulaktan duyma fikirlerle yurdum insanı bu paraya abanmıştır. Sonuç olarak yine hüsran bir netice elde edildi. Herkes için değil elbette. Ama anlıyoruz ki ülkemizde insanlar bir konuya atlayıp sonunu asla düşünmüyorlar.

Merak ediyorum sizler kripto finans alanı ile nasıl tanıştınız?
Burada yatırım tavsiyesinde bulunulmadı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Fikirlerinizi ve hikâyelerinizi merak ediyorum.
Siz nasıl başladınız?

Özellikle gençler kolay yoldan para kazanma derdinde. Bu yüzden biraz cesaretli olan herkes atladı. 3-5 bir şey atayım belki zengin olurum kafasıyla ama onlardan daha kurnaz olan dolandırıcıların eline düştüler. Bir işe girişmeden önce detaylı bilgi edinmek bu nedenle çok önemli.

Aylaklık kadar insanın başına iş açan bir şey var mıdır ? bilmiyorum arkadaşlar.
Covid herkesi eve kilitledi kripto paralarda evdekileri piyasa kilitledi. Önce kazanalım sonra öğreniriz diyenlerde kripto rallisini tüm dünya da destekledi .
Hal böyle olunca ağlayanlar da oldu gülenler de. Ama bu süreç hiç bir işe yaramadıysa bile kripto para konseptini tanıyan insanların sayısını kat kat artırdı. bir sonraki ralli için faydalı olacaktır diye teselli olabiliriz.

Buradan boğa geldi kaçalım sonucu çıkmaz elbette. Çıkmadık candan umut kesilmez hala Ümitliyiz

YTD!

Tvde paso btcturk, bitci, paribu reklami donuyo. Insanlarin merak etmesi normal degil mi? Ayrica bitcoinin ath yapmasi da cok konusuldu, duymayan kalmamistir koin hikayesini.

Ben yillar once de forum okurdum bitcointalktan cok sey ogrendim. O zaman yoktu baska alternatif zaten

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri