Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00173021
Ulu önderimiz ve başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk 'ün 85'inci ölüm yıldönümünde saygıyla anıyoruz.
Değişik değişik konuşanlar çıktı dimi hocam (değişik derken küfretmek istemiyorum o açıdan değişik yazdım)Tam 85 yıldır konuşmayan ancak 85 yıldır arkasından sürekli konuşulan birisi 🇹🇷 bugün bazı insanları toprağa gömmek için çok tuttum kendimi ancak elimi sürmeden hayatını karartmak için elimden geleni yapacağım Emanetin emin ellerde ATAM son nefesime kadar öğütlerini dinleyeceğim ve uygulayacağım
Çok değişik hemde ve güç aldıkları yer savunmaları çok daha değişikDeğişik değişik konuşanlar çıktı dimi hocam (değişik derken küfretmek istemiyorum o açıdan değişik yazdım)
Ben bugün düzelttim birini. Hastaneye gitti, haber gönderdim orada son rutuslarini yapmislar. Bunlar bundan anlıyor 🙂Çok değişik hemde ve güç aldıkları yer savunmaları çok daha değişik
Kesinlikle harfi harfine katılıyorum hocam. Elleriniz dert görmesin. İyi yazılar ☺️Ben bugün düzelttim birini. Hastaneye gitti, haber gönderdim orada son rutuslarini yapmislar. Bunlar bundan anlıyor 🙂
Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir