Özgün
Crypto Curious
- BNB
- 0,00000050
Öncelikle merhaba herkese. Bu yazıda kendi fikirlerimi anlatacağım. Ben lisedeyken üniversite deyince ilk aklıma gelen şey amfi de ders işlemek olurdu. Her bölümün böyle büyük sınıfları oluyordur diye düşünürdüm. Sizin de kafanızda bu şekilde canlanıyorsa bunu tamamen unutun. Çünkü her bölümde amfi olmayabiliyor. İlk sınıfa girdiğimde amfiyi göremeyince çok şaşırmıştım. Dizilerden felan gördüm büyük ihtimalle, o yüzden bütün bölümler amfi de ders işliyodur düşüncesine kapılmıştım. İlk hafta çoğu kişi genelde gelmez ve ders işleyen hocalar oluyodur ama genelde ilk hafta derste işlemezler. Gelenlerle tanışırsınız, hatta hep beraber bir yere oturup sohbet edersiniz. Bazıları belki kaynaşmak istemez hatta suratınıza bile bakmayabilir. Gruplaşmalar felan olur. Genelde o gruplar mutlaka ayrılır. İlk başta her şey ve herkes çok iyidir. Ta ki vizeler gelene kadar. Hatta vizelerden bi iki hafta önce sizinle hiç konuşmamış biri size iyi davranmaya ve konuşmaya başlamıştır. Bunlar tabi ki not için ya da kopya vermeniz için. Üniversite de gerçekten çok farklı insanlar tanıyacaksınız. Bazılarını çok seveceksiniz, bazılarının da nasıl bir karakter olduğuna çok şaşıracaksınız. İlk başta size çok iyi davranan insanlar aslında kötü niyetli de çıkabilir. Her şeye en başında tavrınızı koymanız lazım. Ki sizinle not için ya da kopya vermeniz için arkadaşlık kurmasınlar.