Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ünlü Bir Milyarder Bu Altcoinde Kaybetti: Dersi Aldım!

1643323202188.webp

Shark Tank yıldızı ve kripto para birimi gurusu Mark Cuban, bir günde sıfırdan 60 dolardan düşen az bilinen bir altcoin projesinden 200.000 dolar kaybettikten sonra kripto para birimlerine yatırım yapmanın dersini zor yoldan öğrendi.

Ünlü milyarder altcoin projesinden nasıl kaybetti?​

Mark Cuban, Titan adlı bir DeFi altcoin borsasından bir günde 60 dolardan sıfıra giden para kaybettiğini açıkladı.

Ünlü milyarder daha önce Titan adında bir altcoin satın almış ve platforma ödünç vermişti, esasen likidite sağlamak ve faizle para kazanmak için verim çiftçiliği denen bir şey denediğini açıkladı.

Ardından token çöktü.

Mark Cuban şunları söyledi:Geriye dönüp baktığımda, bir likidite sağlayıcı olarak para kazandım ve bir spekülatör olarak para kaybettim.

Bu konuda daha fazla ödev yapmalıydım.

DeFi tokeni, kripto balinalarının varlıklarını terk edip panik satışına neden olmasının ardından bir günde 60 dolardan sıfıra düştü.

O sırada Mark Cuban miktarı açıklamamıştı.

Tweet attı: "Herkes gibi vuruldum", "güçlü" olduğunu söyledi ve halı çekme adı verilen bir kripto dolandırıcılığından bahsetti, ancak bunun kendi hatası olduğunu ekledi: "tembel": Bunun gibi oyunların sorunu, bunun gelirle ilgili olmasıdır.

ve hesaplar ve hesaplamak için çok tembel olduğum temel metrikler nelerdir.

Halıyı çekmek, token üreticileri için bir kripto projesi başlattıktan sonra kazmak, parasını bozdurduğu bir tür dolandırıcılığı ifade eder.Şifreli para birimi piyasası arttıkça dolandırıcılık sayısı arttı.

YTD

İyi olmuş. Hiç üzülemedim. Biraz da zenginler kaybetsin. Hep iz mi kaybedeceğiz! Gerçi 200 bin dolar bunun gibilere dokunmaz. 200 mişyon dolar kaybetseydi belki birazcık dokunabilirdi. O da belki. 😎

Bana, Arthur Schopenhauer'un Yaşamın Bilgeliği Üzerine Aforizmalar kitabındaki “Hiçbir para, dolandırıldığımız para kadar yararlı bir biçimde harcanmış değildir; çünkü böylelikle dolaysız bir bilgelik almış oluruz.” sözünü hatırlattı.

Forum istatistikleri

Konular
14.040
Kullanıcılar
7.011
Son üye
dynasty61
Geri