Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ünlü CEO'dan Bitcoin Yorumu

bitcoin-2902690_640.webp

Ünlü bir Bitcoin eleştirmeni olarak bilinen Euro Pacific Capital’in CEO’su Peter Schiff, Bitcoin’in resmi düzenlemeye tabi tutulmaması gerektiğini savunarak negatif yaklaşımını sürdürdü.

Tutkulu bir altın taraftarı olan Peter Schiff, bu eleştirel yaklaşımını Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla dile getirdi.

Ayrıca Schiff, bu yaklaşımına sebep olarak, elinde Bitcoin bulunduran insanların, gelecekte çok büyük zarar edebilecek olmalarını gösterdi.

Schiff, Bitcoin’i değer deposu şeklinde kabul ederek yatırım yapan insanlara karşı, hiçbir şekilde husumet beslemediğinin de altını çizdi.

Forumda da benzer iddialarda bulunanlar oluyor ama gerekçeleri nedir halen tam anlayamadım. Peter Schiff'in, yatırım yapan insanlara karşı husumet beslemediği açıklamasını ise ilginç bir paylaşım olmuş...Bitcoin yatırımcıları da altın yatırımcısı olan peter'e artık haklarını helal edebilir.

Forumda da benzer iddialarda bulunanlar oluyor ama gerekçeleri nedir halen tam anlayamadım. Peter Schiff'in, yatırım yapan insanlara karşı husumet beslemediği açıklamasını ise ilginç bir paylaşım olmuş...Bitcoin yatırımcıları da altın yatırımcısı olan peter'e artık haklarını helal edebilir.
Dünya uyum sağlamaya çalışırken bu insanlar neden hala direniyorlar anlamıyorum.

Forum istatistikleri

Konular
14.116
Kullanıcılar
7.071
Son üye
pckopatkral
Geri