Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ünlü Milyarderin Yatırım Yaptığı Altcoin

red_fox_lab.webp

Kriptokoin sitesinin Alex Saunders'in açıklamalarına dayandırarak yayınladığı haberine göre, ünlü milyarder Mike Novogratz az bilinen bir kripto para olan RedFOX Labs (RFOX)'a yatırım yaptı. Alex Saunders yaptığı analizde, 300 bin dolarlık piyasa değerinden beri RedFOX Labs (RFOX)'ın alındığı ve şu an 38 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaştığını, Asya kıtası baz alındığında Güneydoğu Asya'da alanında tek olduğunu ve tüm bu özellikleri ile bir sonraki patlama yapacak altcoin olma potansiyeli taşıdığına değindi.

Tüm bu haberler bir yana, bu haberlerin piyasaya servis edilmesinin daha farklı amaçları olabilir. Çünkü bahse konu kripto para incelendiğinde, yatırım yapıldığı söylenen dönemler haricinde durağan ve aşağı yönlü bir eğilim göstermektedir. Bu sebeple bu yazının bir yatırım tavsiyesi olmadığı belirtir, alım yapacak kişilerin kendi analizlerini yapmalarını tavsiye ederim.

Bu gibi alım yapıldı şeklindeki duyurularla oluşacak kamuoyu ile değer kazanır mı bu coin bilemedim. Böyle denemeler çok sık akla geliyor, acaba dedirtiyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

Genelde bu tür adı bilinmeyen jetonların adı duyulsun diye bu şekilde haberler yayınlanıyor. Adam sponsor veya başka türlü bir destekçi olmuş diye yatırım yaptı haberleri yayıyorlar.

50-60 dolardan bahsediyoruz. Onu da denkleştiremiyorsan bildiğin fakirsin sen. Gerçi ben de denkleştiremeyebilrim 🙂
bir satoshi bağışlıyorum dostum sana. böyle böyle çıkar bence o para 🤣🤣

Aslında şöyle 50- 60 dolarlık alıp bir köşeye koymalı.
% 600 artış olursa köşeyiz. 35.000 dolara çıkar elimizdeki para.
Düşerse de giden 50- 60 olur.
Güzel taktik bence 🙂
Konuyu hortlatmak istemem ama o tarihten bu yana 20 kat artış yaşamış RFOX.
0,013 dolar seviyelerinden 0,25 dolara yükselmiş.
O zaman dediğimi yapsam 50 dolarım 1000 dolar oluyormuş 🤣 🤣

Forum istatistikleri

Konular
13.729
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri