KriptoLuis
Master
- BNB
- 0,00371500
Bu paylaşımımda sizlere HAKKA’dan bahsedeceğim. HAKKA, Crypto Messiah takma isimli ünlü bir trader olan birinin, güzel karlar elde ettiğini belirttiği 10 alt coinden oluşan listesinde yer alan bir tokendir. Bu token hakkında daha detaylı bilgi vermek istediğim için bu yazıyı kaleme aldım.
Göz atmak isteyenler için o listenin olduğu haber yazısının linkini bırakıyorum.
Ünlü Trader Bu Alt Coinlerden Nasıl Kazandı?
Coinkolik sitesinde yer alan bir haberde, Crypto Messiah takma ismini kullanan ünlü bir trader, 12 saatten az bir zamanda, 40 kat kazanca ulaştı ve bunu hangi alt coinlere yatırım yaparak elde ettiğini, kendini Twitter’dan takip eden 72.000 kişiye açıkladı. Ünlü Trader takipçilerine 10 adet alt...
satoshiturk.com
HAKKA, bütünüyle bir ticaret platformu olarak çalışan ve sektörde hibrit bir görev üstlenen pratik bir anonim borsadır. Bunun yanı sıra, madencilik havuzlarına ve kullanıcılarına likidite sağlamak için hizmet vermeye odaklanmış durumdadır.
HAKKA’nın bu iki farklı finans özelliği, hem ağın güvenli bir şekilde büyümesini hem de gün geçtikçe daha ölçeklenebilir hale gelmesini sağlamaktadır.
HAKKA’nın etkileyici taraflarından biri de, hem ağa yönelik hem de insanları eğitmeye yönelik çeşitli ürünler sunmasıdır. Bu eğitim ürünlerinin içeriği finans, yatırım yapma ve yeni ticaret dönemini anlama konusundadır.
Bu eğitim, insanların organizasyonun bütünüyle iş birliği yaparak nasıl çalışabileceklerini ve sektörde nasıl gelişmeler olabileceğine dair, nasıl fikir sahibi olacaklarını içeren çeşitli dijital el kitapları setleri sunarak yapılıyor. Genel anlamda birçok farklı hizmet bulunuyor ve bunların çoğunun işlevselliği onaylanmış durumda.
Diğer taraftan, bu ağın HAKKA tokeni üzerinden verdiği hizmetler, tokenin borsadaki işlem hacmine, dolayısı ile tokenin değerine bağlı olduğundan, tokenin değerinin düşmesi durumunda zarar edilmesi gibi doğal bir sonuç ortaya çıkabilir.
Kullanıcıların e-ticarete odaklanmayı sürdürmesi, başarısız olma ihtimalini düşürüyor. Sonuçta verilen hizmetler, e- ticaret hizmetleridir. Bu durumda, kripto para dünyasıyla ilgili bilgi edinmek isteyen kişilerin, bu ağ üzerinden dijital ürünlere erişip erişmediği tokenin değerini belirleyecek en önemli unsurlar arasında yer alıyor.
Belirtmekte fayda görüyorum ki, bu yazı bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Yazıda adı geçen tokenin çalışma prensipleri hakkında bilgi vermek amacıyla kaleme alınmıştır. Her kripto parada olduğu gibi, Hakka’da da riskler mevcuttur. Yatırım değerlendirmeleri, kişilerin kendi özgür iradelerine bağlıdır.