Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ünlü Trader'in Liste Tokeni HAKKA

analytics-3088958_1920.webp

Bu paylaşımımda sizlere HAKKA’dan bahsedeceğim. HAKKA, Crypto Messiah takma isimli ünlü bir trader olan birinin, güzel karlar elde ettiğini belirttiği 10 alt coinden oluşan listesinde yer alan bir tokendir. Bu token hakkında daha detaylı bilgi vermek istediğim için bu yazıyı kaleme aldım.

Göz atmak isteyenler için o listenin olduğu haber yazısının linkini bırakıyorum.

HAKKA, bütünüyle bir ticaret platformu olarak çalışan ve sektörde hibrit bir görev üstlenen pratik bir anonim borsadır. Bunun yanı sıra, madencilik havuzlarına ve kullanıcılarına likidite sağlamak için hizmet vermeye odaklanmış durumdadır.

HAKKA’nın bu iki farklı finans özelliği, hem ağın güvenli bir şekilde büyümesini hem de gün geçtikçe daha ölçeklenebilir hale gelmesini sağlamaktadır.

HAKKA’nın etkileyici taraflarından biri de, hem ağa yönelik hem de insanları eğitmeye yönelik çeşitli ürünler sunmasıdır. Bu eğitim ürünlerinin içeriği finans, yatırım yapma ve yeni ticaret dönemini anlama konusundadır.

Bu eğitim, insanların organizasyonun bütünüyle iş birliği yaparak nasıl çalışabileceklerini ve sektörde nasıl gelişmeler olabileceğine dair, nasıl fikir sahibi olacaklarını içeren çeşitli dijital el kitapları setleri sunarak yapılıyor. Genel anlamda birçok farklı hizmet bulunuyor ve bunların çoğunun işlevselliği onaylanmış durumda.

Diğer taraftan, bu ağın HAKKA tokeni üzerinden verdiği hizmetler, tokenin borsadaki işlem hacmine, dolayısı ile tokenin değerine bağlı olduğundan, tokenin değerinin düşmesi durumunda zarar edilmesi gibi doğal bir sonuç ortaya çıkabilir.

Kullanıcıların e-ticarete odaklanmayı sürdürmesi, başarısız olma ihtimalini düşürüyor. Sonuçta verilen hizmetler, e- ticaret hizmetleridir. Bu durumda, kripto para dünyasıyla ilgili bilgi edinmek isteyen kişilerin, bu ağ üzerinden dijital ürünlere erişip erişmediği tokenin değerini belirleyecek en önemli unsurlar arasında yer alıyor.

Belirtmekte fayda görüyorum ki, bu yazı bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Yazıda adı geçen tokenin çalışma prensipleri hakkında bilgi vermek amacıyla kaleme alınmıştır. Her kripto parada olduğu gibi, Hakka’da da riskler mevcuttur. Yatırım değerlendirmeleri, kişilerin kendi özgür iradelerine bağlıdır.

Bilgilendirici bir yazı olmuş teşekkürler. Şimdilik coinbasede yayınlanan coinler için bir şeyler düşünebiliyorum. Borsa siteleri için hep çekimser kalmışımdır. Binance'yi biraz kullanayım dedim, çok karışık geldi ve telefon sürekli olarak donduğundan dolayı tam manasıyla çözemedim durumu.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Dikkat edilmesi gereken bir noktayı kaçırmayalım. Adam bu listenin duruma göre güncelleyeceğini, değişikliğe uğrayabileceğini belirtmiş. Yani bu cinler sırf bu adam aldı sattı diye yükselmedi. Ya da bu adamın alıp satması bu cinleri sürekli yukarı taşıyacak anlamına gelmiyor. O anki analizlerinde adama bunlar mantıklı geldi ve alım yaptı. Başka ürünler de bakıp onları da alacak. Liste, trade olayı gerçekleşip bittikten sonra yayınlanmış ve konu kapanmış artık. Gidip almayın sakın o adam aldı diye.

Ayrıca ben bu adamın alım yapmış ve henüz satmamış olmasından ve bu haberle kendine satış yapabilecek müşteri aradığından şüphe ediyorum. Bu tip insanlara güvenmiyorum. Hiçbir şekilde güvenmiyorum.

O haberde, zaten bu trader listesini paylaştıktan sonra, listenin değişebileceğini belirtiyor. Yukarı da verdiğim link, yine bu platformda yayınladığım bir yazı. Trader, bir bakıma sizin söylediğinizi ima ediyor zaten takipçilerine. Portföyünün sabit kalmayacağını, değişeceğini söylüyor.
Ben, piyasada ilgi görmüş ve fiyat sıçraması yaşamış bir tokeni daha detaylı tanıtmak istedim sadece. Bu bir yatırım tavsiyesi değildi.

O haberde, zaten bu trader listesini paylaştıktan sonra, listenin değişebileceğini belirtiyor. Yukarı da verdiğim link, yine bu platformda yayınladığım bir yazı. Trader, bir bakıma sizin söylediğinizi ima ediyor zaten takipçilerine. Portföyünün sabit kalmayacağını, değişeceğini söylüyor.
Ben, piyasada ilgi görmüş ve fiyat sıçraması yaşamış bir tokeni daha detaylı tanıtmak istedim sadece. Bu bir yatırım tavsiyesi değildi.

Sizin amacınızı biliyorum hocam. Sıkıntı yok. Ben de bu habere aldanıp gidip alım yapmayı düşünen birileri olursa uyarı mahiyetinde bir paragraf yazayım dedim. Tam olarak ifade edemedim kendimi galiba. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.854
Kullanıcılar
6.953
Son üye
randallcagle84
Geri