Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Uphold Withdraw İşlemi

Bonarous

Influencer
Merhaba;

Brave browser BAT (Basic Attention Token) ödüllerini almak için hesabı Uphold hesabı ile ilişkilendirmek gerekiyordu. Daha sonra o ödülleri her ayın 6'sında Uphold hesabımıza aktarıyor. Size sormak istediğim soru garip zira ben bu borsada (borsa olduğundan da emin değilim 🙂 ) kripto para çekim işlemi nasıl yapılıyor bulamıyorum. 🙂 https://wallet.uphold.com/dashboard adresinde şöyle bir ekranla karşılaşıyorum.
1612217650244.webp

Portfolio, transact, activity, markets, integrations, gibi bir sürü ıvır zıvır bölüm var ama withdraw diye bir bölüm yok. Kullananlar yardımcı olursa çok memnun olurum. 😀

Çözüm
Buldum. Transact bölümünde from kısmında kripto para cüzdanımızı seçiyoruz, to kısmında da kripto parayı seçiyoruz, sonraki adımda göndereceğimiz cüzdanı yazıp yolluyoruz. Basitmiş ama insanın gözü transact (işlem) değil withdraw (çekim) kelimesi arıyor.
Aklıma şimdi geldi. Bu konuda bir video izlemiştim. Kazandıklarını direkt çekemiyorsun sanırım. Bağış yapman gerekiyor.
Kendine bağış yapabiliyordun sanırım farklı bir hesap üzerinden.
Biraz karışık. Yani tam hatırlayamıyorum.

Aklıma şimdi geldi. Bu konuda bir video izlemiştim. Kazandıklarını direkt çekemiyorsun sanırım. Bağış yapman gerekiyor.
Kendine bağış yapabiliyordun sanırım farklı bir hesap üzerinden.
Biraz karışık. Yani tam hatırlayamıyorum.
Bu ne saçma bir şeymiş. 😀 Bağış yapmaya değer bir şey görsem zaten yaparım allah allah.

Buldum. Transact bölümünde from kısmında kripto para cüzdanımızı seçiyoruz, to kısmında da kripto parayı seçiyoruz, sonraki adımda göndereceğimiz cüzdanı yazıp yolluyoruz. Basitmiş ama insanın gözü transact (işlem) değil withdraw (çekim) kelimesi arıyor.

Çözüm

Forum istatistikleri

Konular
14.187
Kullanıcılar
7.188
Son üye
zemheri0
Geri