Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00414369
Son zamanlarda benim konum neden onaylanmadı, neden silindi gibi pek çok geri bildirim ile karşılaşıyoruz. Öncelikle bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Siz bir ürün üretiyorsunuz ki burada ürettiğiniz ürün makale, bize gönderiyorsunuz. Bu aşamada en büyük sorun yaşanıyor. Bu bir alışveriş vebu alışverişte taraflardan biri ürünü almak ya da satmak istemezse ticaret gerçekleşmez. Bizler satoshiturk yönetimi olarak gönderdiğiniz ürünü alma gibi bir zorunluluğumuz bulunmuyor. Sonuçta bu ürün karşılığında piyasanın çok üzerinde ödeme yapıyoruz. Bırakında neyi yayınlayıp neyi yayınlamayacağımızı kendimiz seçelim.
Muhteşem bir içerik hazırlamış olabilirsiniz. Hiç fark etmez. Biz ortaya çıkardığınız ürünü satın almak istemiyorsak onaylamak zorunda değiliz. Ya da başkasının benzer içeriğini yayınlamışız, sizinkini yayınlamak zorunda değiliz. Yazdığınız makaleyi yayınlamadığımız için gidip başka makale sitelerinde, içerik platformlarda satabilirsiniz. Son zamanlarda kendini kabadayı zanneden üyeler çıktı aramızdan. Bu uyarıyı özellikle geçme gereği duydum bu yüzden.
Muhteşem bir içerik hazırlamış olabilirsiniz. Hiç fark etmez. Biz ortaya çıkardığınız ürünü satın almak istemiyorsak onaylamak zorunda değiliz. Ya da başkasının benzer içeriğini yayınlamışız, sizinkini yayınlamak zorunda değiliz. Yazdığınız makaleyi yayınlamadığımız için gidip başka makale sitelerinde, içerik platformlarda satabilirsiniz. Son zamanlarda kendini kabadayı zanneden üyeler çıktı aramızdan. Bu uyarıyı özellikle geçme gereği duydum bu yüzden.