Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

(VET) coin in yükselişi

merhabalar sizlerle vet coin i tartışmak istiyorum ben bu coin i 2 gün önce aldım ve şu anda %31 lik bir artış var bu coin yükselme oranı yüksek gözüküyor size göre bu coin yükselirmi alçalırmı gelende çoğunluğun sözleri daha tatmin edici geliyor bu coin in max arz 86,712,634,466 şu anda yüzde 74 lük arz yani
64,315,576,989 VET arz ı var bana göre yükselicek gibi %200 artıcak diye duyumlar aldım sizde benim sohbetime katılırsanız bu coinle ilgili anelizlerimizi paylaşarak veya daha çok coin e sohbetlerimiz sürdürebiliriz düşüncelerinizi yazarsanız çok iyi olur şimdiden teşekkürler

Teknik açıdan mümkün fomoya kapılıp doge gibi 5. 6. sıraya gelirse 3-4 kata kadar artabilir.

Ancak kimse size kesin olacak veya olmayacak diyemez piyasa aşırı hareketli

yatırım tavsiyesi değildir

VET şu ara bir ivme kazanmış durumda. Ancak genel itibariyle sağlam adımlarla ilerleyen bir proje. Doge gibi ani çıkışlar beklenmemeli VET'den. Yine de bazı pump gruplarının dikkatini çekecek denli iyi bir performans gösteriyor son haftalarda. YTD.

merhabalar sizlerle vet coin i tartışmak istiyorum ben bu coin i 2 gün önce aldım ve şu anda %31 lik bir artış var bu coin yükselme oranı yüksek gözüküyor size göre bu coin yükselirmi alçalırmı gelende çoğunluğun sözleri daha tatmin edici geliyor bu coin in max arz 86,712,634,466 şu anda yüzde 74 lük arz yani
64,315,576,989 VET arz ı var bana göre yükselicek gibi %200 artıcak diye duyumlar aldım sizde benim sohbetime katılırsanız bu coinle ilgili anelizlerimizi paylaşarak veya daha çok coin e sohbetlerimiz sürdürebiliriz düşüncelerinizi yazarsanız çok iyi olur şimdiden teşekkürler
Bir de hocam, yazınızı hazırlarken noktalama işaretlerine de dikkat edelim. Bu şekilde hiç okunaklı değil. En azından nokta koymayı ihmal etmeyelim cümle sonlarına.

Forum istatistikleri

Konular
13.730
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri