Neler yeni

Viper Exchange nedir ? Nasıl Kullanılır

8850.png

Merhabalar herkese kısaca bu konum da, viper exchanges nedir , nasıl kullanılır sizlere onları anlatacağım şimdiden iyi okumalar.

Viper Exchanges nedir ?
Harmony Block chain alt yapısını kullanan çapraz bir defi swap sitesi olarak karşımıza çıkmaktadır. kendi Tokeni olan viper da izlenemez bir teknolojiye sahiptir . bu yüzden anlık fyat bilgisi dolaşımda ki arz gibi şeyler bilinmemektedir.

Viper Exhanges kaydolma
Öncelikle bu link üzerinden siteye gidiyoruz.
1621112089382.webp

Sağ üstte bulunan Connec a Wallet seçeneğine basıyoruz.
1621112123893.webp

Biz meta mask ile giriş yapacağız , eğer meta mask hakkın da bilginiz yoksa bu konudan bilgi sahibi ola bilirsiniz.
Bağlantı kurulduktan sonra sizde ağ hatası verecektir , burada harmony main net kurmamız gerekiyor.
Bilgiler :
Network Name Harmony Mainnet
New RPC URL Chain ID 1666600000
Currency symbol (optional) ONE
Block Explorer URL (optional) https://explorer.harmony.one/#/

Bilgileri girdikten sonra gelin biraz daha detaya inelim.

Swap işlemleri
Siteye giriş yaptıktan sonra an sayfamız da bir swap(takas) bölümü bulunmaktadır. Buradan kısaca bütün işlemlerimizi yapacağız .
1621112870693.webp

Satın almak istediğiniz tutarı üst kısma yazdığınız da altta bir sekme çıkacaktır.

1621113051833.webp

Örneğin 10 usdt ile viper almak istiyorum , bana karşılığın da gelecek viper ödeyeceğim fee gibi bilgiler altta çıkmaktadır. Swap işlemi kısaca bu kadar basittir.

Gelin bir de Likidite eklemeye ve Staking e bakalım.

Öncelikle üst menüden pool'u seçiyoruz ve önümüze böyle bir ekran geliyor.

1621113260997.webp

Create a pair butonuna basarak havuz sekmesine geliyoruz. Burada hangi coinden ne kadar likidite sağlamak istediğimizi seçiyoruz . Not: her 2 koinin de toplam miktarı birbirine değer olarak eşit olmalıdır.

1621113415662.webp

Gördüğünüz gibi 10 adet one = 1,01 viper şeklin de tamamen örnek bir miktar likidite ekliyorum gelen imza onaylarını kabul ediyoruz.

Staking
Burada likidite sağlaya bileceğiniz onlarca seçenek bulunmaktadır ben , viper ve one havuzunu seçiyorum.
Not : APY Yüksek olması sebebi ile burada kazandığınızı viperlerin sadece %5 inin ala biliyorsunuz geri kalan %95 kısım kilitli bir şekil de kalmaktadır ve 28 aralık 2021 den sonra yavaş yavaş açılıcaktır.

1621113517729.webp

Deposit'e basıyoruz ,

1621113587615.webp

Burada Add ONE-Viper liqudity seçeneğine basıyoruz ve elimizde ki lp tokenleri buraya atıyoruz.

Her blok bitiminden sonra isterseniz ödülünüzü toplaya bilirsiniz.

ViperPit
Kısaca elinizde ki viper tokenleri kilitleyerek günlük işlem ücretlerinden pay almanıza hak veren kısım , kilitlediğiniz kadar havuzdan yüksek pay alırsınız .
1621113707599.webp

Kısaca viper exchanges'de işlemler bu şekildedir. Bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Herkese iyi forumlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri