Bonarous
Influencer
- BNB
- 0,00015050
Dünya ödeme devi Visa, NFT oluşturma ve iş geliştirme eğitim programı başlattığını duyurdu. Film yapımcıları, müzisyenler, sanatçılar ve moda tasarımcılarına yönelik hazırlanan bu eğitimin süresi bir yıl.
Visa'nin kripto para departmanı sorumlusu Cu Sheffield, şirketin NFT oluşturucuların karşılaştıkları zorlukları anlamalarını ve beklentilerini belirlemelerini sağlayarak NFT çalışmalarından para kazanmaları için eğitim vereceklerini söyledi. Eğitim programı, Visa'nın ticari NFT ürünlerini genişletmesine de yardımcı olacak.
Eğitim programı kapsamında Visa bir topluluk oluşturmayı istiyor. Programla ilgilenen kişilerin bir anket doldurmalarını ve sonra kişisel bir görüşmeye girmelerini isteyecekler. Kabul edilen öğrencilere bir kerelik ve miktarı belli olmayan bir burs sağlanacak.
Bu eğitimin temelleri, 2021 Ekim ayında Visa'nın sanatçı Micah Johnson ile birlikte dijital sanat yaratıcılarının NFT'lerin potansiyeli hakkında bilgi edinmelerine yardımcı olacak bir eğitim projesi oluşturma planları açıklamasında atılmıştı. Birkaç ay sonra Aralık ayında şirket, kripto paralar konusunda yeni bir danışmanlık bölümü açmıştı.
Visa aynı zamanda CBDC'lere ve stablecoinlere odaklanan yeni ürünler de geliştiriyor.