Neler yeni

Visa ve BTC

Merhaba

Visa,müşterilerine bonus olarak BTC veren kredi kartını hizmete sunmayı hedefliyormuş. Ve bu kredi kartını BlockFi ile ortak olarak çıkaracakmış. Bu kart ile harcama yapanlar satın aldıklarının %1,5'ini digital varlık olarak geri alacakmış. Ayrıca da 3000 dolar üzerinde harcama yapan müşterilerine 250 dolar değerinde BTC bonusu vereceklermiş.

Sizce Visa ve BlockFi'nin ortaklığı ile çıkan kredi kartı insanlar tarafından rehavet görür mü?

VISA'nın geleceği adına çok akıllıca bir adım olmuş.
Şahsen ülkemizde kullanıma açılırsa mevcutta ki kartlarımı bir kenara bırakarak o kartı kullanırım.
Artık harcamalara verilen ve sadece bankaların izin verdiği yelpazede kullanılabilen bonusların veya puanların yerini BTC'nin alacak olması bence çok olumlu bir adım.

VISA'nın geleceği adına çok akıllıca bir adım olmuş.
Şahsen ülkemizde kullanıma açılırsa mevcutta ki kartlarımı bir kenara bırakarak o kartı kullanırım.
Artık harcamalara verilen ve sadece bankaların izin verdiği yelpazede kullanılabilen bonusların veya puanların yerini BTC'nin alacak olması bence çok olumlu bir adım.
Bende aynı şekilde düşünüyorum BTC nin bilinen değeri malum. O yüzden Visa yakın zaman da kartı çıkarır ki bizde faydalanırız.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri