Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Vitalik Buterin'e tepkiler büyüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Juf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Juf

Veteran
IMG_20210513_010803_633.webp

Kendisine bağışlanan SHIB ve AKITA tokenlarının bir kısmını elden çıkaran Vitalik Buterin'e öfkelenen yatırımcılar, F*CK VITALIK tokenının ardından şimdi de Baby Vitalik isimli tokenı piyasaya sürdüler.

Açıkçası kendisine ciddi bir bağış yapıldı özellikle shiba da. Amaç dolaşımda çıksın gibiydi. Tepki çekmesi normal. Bu yaptığı hareket çok fazla insanı çok ciddi oranda terste bıraktı.

Mağdur olan kişilerle aynı kaderi paylamşadığıma seviniyorum, onların adına üzüldüm.

Kendisine ne güzel bağışlanmış yalnız güzel para kırmıştır kesin, cesaretlerine hayranım bu tip insanların..

Saygılarımla..

Mağdur olan kişilerle aynı kaderi paylamşadığıma seviniyorum, onların adına üzüldüm.

Kendisine ne güzel bağışlanmış yalnız güzel para kırmıştır kesin, cesaretlerine hayranım bu tip insanların..

Saygılarımla..
Bağışın maksadı, bu tip kripto paraların yakma hesapları yok. O bir yolunu bulur gibi düşünülüp dolaşımda çıkarması için gönderildi. Yazık oldu. Elon Musk ile beraber piyasayı tepetaklak ettiler. Kendilerini ayakta alkışlıyorum

Şu Doge pump aldığı zamanlarda yapılsaydı bu kadar ayaklanma olmayabilirdi. Hatta doge de sönebilirdi. Benim de tek üzüldüğüm bu defa gemide çok insan vardı.

Forum istatistikleri

Konular
13.927
Kullanıcılar
6.969
Son üye
edjams
Geri