Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Wall Street CEO'sundan Bitcoin Yorumu

social-media-3846597_640.webp

Kısa süre önce, BusinessInsider'a konuşan Wall Street şirketlerinden Webull'un CEO'su Anthony Denier, Bitcoin’in 2021 sonunda 55.000 dolar seviyelerini göreceğini iddia etti.

Denier, lider kripto paranın birkaç ay içinde ne seviyede olacağı hakkında fikir yürütemeyeceğini, bununla birlikte uzun vadede değer artışı göreceğini düşündüğünü belirtti.

CEO’ya göre, CashApp ve PayPal gibi kurumların desteğini almasının Bitcoin’in geleceğini pozitif etkileyeceğini söylerken, Y kuşağının savunduğu bir varlık olmasıyla birlikte, benimsenmesinin hızlanacağını savundu.

Ünlü iş insanı, fiat para birimlerinin enflasyon karşısında düştükleri durum yüzünden, daha çok insanın zaman içinde Bitcoin’e ilgi göstereceğini düşünüyor.

Nihayet birileri uçmadan yorum yaptı. 55 bin dolar yıl sonu için kabul edilebilir bir tahmin.

Böyle tahminler daha gerçekçi geliyor insana. Ayakları yere basan bir tahminler. Ben yine de 300.000 dolar tahminlerine daha çok inanmak istiyorum. 🙂
Pazarlık yapıyormuş gibi görünebiliriz artık ama 300 bin gerçekten çok fazla. Bitcoin manyağından beklenir aslında ama kurumsal yatırımlarla ehlileşmeye başladı.

Evet, kurumsalların etkisinin Bitcoin'i daha az volatil yapacağından bahsetmiştik daha önce. O yüzden de sert hareketler beklememek lazım diyorsun. Mantıklı 👍

Evet, kurumsalların etkisinin Bitcoin'i daha az volatil yapacağından bahsetmiştik daha önce. O yüzden de sert hareketler beklememek lazım diyorsun. Mantıklı 👍
Sakin davranması için böyle yatırımlar şarttı. Bitcoin arzının büyük bir kısmının aklı başında firmaların elinde olması güzel bir şey. Ne kadar aklı başında oldukları hakkında fikrim yok tabii. 🙂

Bence olması gerekenden daha aklı başındalar. Sıkıntıda orada zaten. 🙂
Bu arada, geçen bahsettiğimiz konu hakkında güzel bir kaynağa ulaştım hocam. Hatta, az önce yayınladım yazıyı. "Osmanlı İmparatorluğu'nun Anonim Paraları" başlığı altında.

55 bin için en başta önceki rekor noktasıyla birlikte bir sürü direnç olacaktır ama bir sabah uyandığımızda o seviyede görebiliriz. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
14.027
Kullanıcılar
7.008
Son üye
dumansq
Geri