Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Warren Buffet ve Nassim Nicholas Taleb İle BTC

bitcoin-ge5d0b7bfd_640.webp

Warren Buffet ve Nassim Nicholas Taleb İle BTC
W. Buffet, Amerikalı iş adamı ve yatırımcıdır. Omaha, Nebraska'da 30 Ağustos 1930'da doğdu.
Kariyeri boyunca, Berkshire Hathaway adlı holding şirketinin yönetim kurulu başkanı ve CEO'su olarak faaliyet gösterdi. Bu, dünyanın en büyük şirketlerinden biridir ve birçok farklı sektöre yatırım yapar. Buffet, uzun vadeli yatırım stratejileriyle tanınır ve genellikle "Oracle of Omaha" olarak adlandırılır. Aynı zamanda hayırseverlik faaliyetleriyle de tanınır. Özellikle Gates Vakfı ile iş birliği yapar.
Bitcoin'e bakışı ise genellikle olumsuz. Bir spekülasyon aracı olarak görür ve değerine olan inancını kaybetmiştir. 2018 yılında yaptığı açıklamada, BTC için "daha fazla hisse senedi ya da daha fazla arazi almanın bir yolu değil" dedi. Ayrıca Bitcoin'in fiyatının çok dalgalı olduğunu ve spekülatif olduğunu düşündüğünü de belirtmiştir.

N. Talep, Lübnanlı-Amerikalı bir yazar, filozof ve risk uzmanı. Finans dünyasındaki çalışmalarıyla tanınır ve "Kara Kuğu" adlı kitabıyla ün kazandı. Ayrıca "Antifragile: Things That Gain from Disorder" ve "Skin in the Game: Hidden Asymmetries in Daily Life" gibi popüler kitapların da yazarı.
İngilizce, Fransızca, Arapça ve Yunanca gibi birçok dilde eğitim gördü. Lisans derecesini Paris Üniversitesi'nden matematik ve fizik alanında aldı. Doktora derecesini ise Wharton School of the University of Pennsylvania'da finans alanında tamamladı.
Kariyeri, Wall Street'teki yatırım bankalarında trader ve risk yöneticisi olarak başladı. Daha sonra, New York Üniversitesi'nde finans profesörü olarak görev yaptı. Birçok finansal kurumda danışmanlık yaptı.
BTC için sık sık tartışmalara katıldı. Merkeziyetsiz yapısı ve şeffaflığı gibi özelliklerini takdir etse de, kripto varlıkların genellikle spekülasyon ve balonlara yol açabilecek bir piyasa olduğunu düşünmekte. BTC'yi "balon" olarak nitelendiren ve yatırımcıları uyardığı görüşleriyle tanınır. YTD.

Buffet, her ne kadar da en iyi yatırımcılardan biri de olsa, Bitcoin hakkında ki düşüncelerini biraz mantıksız buluyorum.
2020 yılına kadar tuşlu telefon kullanan birinden teknolojik bir para birimini desteklemesini de beklemiyorum zaten 😆

Buffet, her ne kadar da en iyi yatırımcılardan biri de olsa, Bitcoin hakkında ki düşüncelerini biraz mantıksız buluyorum.
2020 yılına kadar tuşlu telefon kullanan birinden teknolojik bir para birimini desteklemesini de beklemiyorum zaten 😆
Yeni teknolojileri anlama konusunda zorlanıyor olabilir belki ama yaşlı kurdun bir bildiği vardır. YTD.

Buffet yeniden dünyaya gelse aynı şekilde bir hayat süremez düşüncesindeyim. Eskiden rahat bir ortam varmış. Şuan belli bir noktaya gelenleri okumak gerektiğini düşünüyorum sadece YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri