Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Web3.js Hangi Sürüm Kullanmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Venox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncel olarak hangi web3.js sürümünü kullanıyorsunuz? npm -i web3js olarak indirdim IDE içerisinde nodemodules'den web3.min.js'in sürümünün kontrolünü yaptırırken browser'ın console'unda sürüm bilgisine ulaşamıyorum undifened diyor. Kursun çekildiği dönemin sürümünün cdn'ini kopyaladığımda consolda sürüm bilgisine ulaşabiliyorum.

Kurs:

En çok kullanılan sürüm 1.7.4 tür, fakat videolarda bahsettim daha önce. Kendinizi yeni sürümlere alıştırın. 4 sürümüne teşvik ediliyor yazılımcılar fakat benim şahsi görüşüm ethersjs kullanmanız. Web3js 1.7.4 ile bir çok şeyi deneyin kullanın pratik yapın

Fakat günün sonunda ethersjs e geçin. Kafanızı karıştırmayın dediğimi yaparsanız pişman olmazsınız

En çok kullanılan sürüm 1.7.4 tür, fakat videolarda bahsettim daha önce. Kendinizi yeni sürümlere alıştırın. 4 sürümüne teşvik ediliyor yazılımcılar fakat benim şahsi görüşüm ethersjs kullanmanız. Web3js 1.7.4 ile bir çok şeyi deneyin kullanın pratik yapın

Fakat günün sonunda ethersjs e geçin. Kafanızı karıştırmayın dediğimi yaparsanız pişman olmazsınız
çok teşekkürler cevabınızı dikkate alacağım 🙂

Her zaman güncel bilgi ile geliştirme yapmak en iyisidir iyi olsa zaten o sürüm geliştirilmez

Forum istatistikleri

Konular
13.750
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri