Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Who Am I (Ben Kimim?)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lütfen Tamamı Kalın Kullanmayalım...
Toplumla fazla bir ilişkisi bulunmayan genç bir hacker olan Benjamin, Max adında bir başka hacker'la tanışır. Stephan ve Paul adlı yazılım ve donanım uzmanlarıyla birlikte CLAY adında bir hacker'lar grubu kurarlar. CLAY son derece yıkıcı faaliyetleriyle adını duyurmaktadır. Europol ve istihbarat teşkilatlarını peşine takan grup için işler yolunda gitse de onları hedefine alan karanlık bir hacker grubu, onlarla her yoldan rekabet etmeye çalışacaktır.

Şiddetle tavsiye ediyorum asla sıkılmıycağınızdan eminim.

IMDb Puanı 7.6’dır arkadaşlar..

Çılgın bir Hacker grubunu anlatan bir film. Sanırım 3 sene önce izlemiştim. Ne zaman bu film ile ilgili bir yazı görsem Mr. Robot filmi geliyor aklıma. Who am I filminde başroldeki hacker grubunun karşısına onlarla çoğu konuda dalaşmaya başlayan başka bir hacker grubu çıkıyor ve film o zaman gerçekten çok güzel olmaya başlıyor.

Çılgın bir Hacker grubunu anlatan bir film. Sanırım 3 sene önce izlemiştim. Ne zaman bu film ile ilgili bir yazı görsem Mr. Robot filmi geliyor aklıma. Who am I filminde başroldeki hacker grubunun karşısına onlarla çoğu konuda dalaşmaya başlayan başka bir hacker grubu çıkıyor ve film o zaman gerçekten çok güzel olmaya başlıyor.
Aynenn öyle.. muazzam bir içerik kaliteli film.

Toplumla fazla bir ilişkisi bulunmayan genç bir hacker olan Benjamin, Max adında bir başka hacker'la tanışır. Stephan ve Paul adlı yazılım ve donanım uzmanlarıyla birlikte CLAY adında bir hacker'lar grubu kurarlar. CLAY son derece yıkıcı faaliyetleriyle adını duyurmaktadır. Europol ve istihbarat teşkilatlarını peşine takan grup için işler yolunda gitse de onları hedefine alan karanlık bir hacker grubu, onlarla her yoldan rekabet etmeye çalışacaktır.

Şiddetle tavsiye ediyorum asla sıkılmıycağınızdan eminim.

IMDb Puanı 7.6’dır arkadaşlar..
izlemiştim bu filmi harikaydı 👍

Forum istatistikleri

Konular
13.753
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri