mocker
Pioneer
- BNB
- 0,00008950
Ünlü kripto para borsalarından Kraken'in CEO'su önceki açıklamalarında ve yapmış olduğu tahminlerde bitcoin için sene sonu hedefinin 100 bin dolar olduğunu sık sık söylemişti. Senenn bitmesine 12 gün kala CEO geri adım attı ve yapmış olduğu son açıklamalarda fiyat tahminini geri çektiğini söyledi. Tahmini geri çekmesine rağmen CEO fiyatın tersine döneceğine inancını yitirmediğini yıl sonu olmasa da ilerde 100 bin hedefinin gelmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Piyasaya Kış mı Geliyor?
Mevsimlerden kış ve bitcoin, altcoinlerde de kış havası mevcut gibi. Piyasanın güven vermediği son günlerde analistler acaba kripto piyasasında kış mı geliyor sorularını artırdı.
Birçok analiste göre bitcoinin bu seviyelerde çok oyalanmasının pek hoş olmadığı ilerleyen günlerde sert bir yükselişle tekrar çıkış yakalayamazsa sert bir kış mevsimi geçirebileceğini söylüyorlar.
Kraken CEO'su Powell ise evet olası bir kış senaryosu mümkün ve olabilir ama yatırımcıların bu kışı alış fırsatı olarak değerlendireceğini ve eskisinden de güçlü bir şekilde tekrar dönüş yaşanacağı ümit ettiğini söyledi.
Konuşmalarında şunları söyleyen Powell '' Bence insanlar ve yatırımcılar bitcoinde kritik seviye olan 40 bin dolar seviyesini güçlü alım bölgesi görüyorlar. Geçen çöküşte de 30 bin bandı bu görevi görmüştü oradan sert yükseliş yakalamıştık. Ben de bir yatırımcı olarak 40 bin ve 30 bin seviyleri gelirse oralardan bitcoin ve altcoin toplamayı düşünüyorum '' dedi.