Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

X(Twitter) Hesap Askıya Alınması

İyi geceler sayın üyeler.

Telegram'ın BANANA ve DOGS botlarını referans link olarak X(Twitter) üzerinden mentionlarda ve gönderi olarak sık sık paylaştığımdan dolayı heralde spam/bot olarak algılanmış. Topluluk ihlalinde bulunmuşum ve hesabım askıya alındı. 11 yıllık hesabım kalıcı olarak salt okunur modda elim kolum bağlandı 🙂 Bilmemnefans hesabını paylaşanlara Twitterı farklı amaçla kullananlara hiçbir şey olmazken. 30 takipçili gariban hesap felç geçirdi.

Hayır yeni hesap açmam da mümkün değil telefon numaram da kayıtlıydı. Yeni hesap açsam farklı numara gireceğim için bu yaştan sonra anamızın babamızın telefonuna kod geldi mi diye kontrol edeceğiz 🙂 Çözüm aramıyorum aslında, onların inisiyatifinde geri verirlerse verirler. Sadece deneyimimi paylaşmak istedim. Siz siz olun art arda takip etmeyin paylaşım yapmayın, Elon dayı banlamaya yer arıyor bilginize 🙂

evet bu durum bir kerede binlere insana otomatikte uygulanabiliyor.
x bunu yapıyor tek olmadıgını düşünüyorum.

Elon Musk'ın arpası fazla geliyor herhâlde. Bir ara benim çakma bir hesap vardı. Durduk yere onu da banladı. Çok sakin bir kullanıcı olmama rağmen. 😁

Ama herkesi tenzih ederek söylüyorum, X zaten (sosyal-siyasi) ergen çöplüğüne dönüşmüş durumda. 30-40-50 yaşında, ergenliğini tamamlayamamış zevat dolu. Şahsen kullanmasam da olur. 😎

Zevat: Şahıslar, kişiler, zât kelimesinin çoğulu.

Elon Musk'ın arpası fazla geliyor herhâlde. Bir ara benim çakma bir hesap vardı. Durduk yere onu da banladı. Çok sakin bir kullanıcı olmama rağmen. 😁

Ama herkesi tenzih ederek söylüyorum, X zaten (sosyal-siyasi) ergen çöplüğüne dönüşmüş durumda. 30-40-50 yaşında, ergenliğini tamamlayamamış zevat dolu. Şahsen kullanmasam da olur. 😎

Zevat: Şahıslar, kişiler, zât kelimesinin çoğulu.
sana katılıyorum hocam fakat iş için gerekiyor.

Benim hesabıda askıya alıyor ama insan olduğumu doğrulayınca açıyor, bu dediğiniz bir üst aşama sanırsam
Bizi hiç o aşamaya geçirmeden attılar hocam. Direkt arkamıza tekmeyi bastılar.. 😁

tenor.gif

2010-2011 lerden kalma bir hesap, çokta aktif değildim, 3 ay öncesine kadar; telegram, airdrop, derken yarışma aktifleştik işte ama tepiği atarsa daha da girmem 😁

Ben ara öğretmen atamaları ile lgili bir kampanyaya katıldım. Üst üste tweet atınca bana da ban attılar. Çok denedim ama kurtaramadım. Arwdan nereden baksan 10 sene geçtikten sonra tekrar itiraz ettim. Açtılar. 😂😂

İtirazımda aynen şunu söyledim: "Birkaç tweet terkrarı yaptım sadece. Bugün +18 paylaşımları bile serbest bıraktınız benim paylaşımlarım öğretmen atamaları ile ilgiliydi."

İtirazını +18 konusuna mutlaka değindir hocam. 😂

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri