Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

XRP Balina Nüfusu Tüm Zamanların En Yükseğinde

Ekran Görüntüsü (584).webp

XRP sahiplerinin 1: 1 oranında alacakları Spark token airdrop, OKEx, Binance, Coinbase ve bir çok bilinen borsa tarafından desteklenmekte ve zamanı geldi (12.12.2020) .

Elinde en az 10 milyon XRP jetonunu tutan cüzdanlar XRP balinası olarak adlandırılıyor. Veri firması Santiment araştırmasına göre, Spark token airdropunun ağ anlık görüntüsünden kısa bir süre önce XRP balinalarının sayısı tüm zamanların rekorunu kırdı. Verilen bilgiye göre, içinde 10 milyondan fazla XRP bulunan cüzdan adresi sayısı 339 adet .

Bunun sırf bu airdrop için XRP alan, Düşük bütceli yatırımcılar için bir sorun olacağını düşünüyorum.

Şuan piyasadan toplanan bu xrpler yarın veyahut birkaç gün sonra elden çıkarıldığı zaman bu düşük bütçeli yatırımcıyı olumsuz etkileyecek şekilde ağır bir Değer kaybına neden olacaktır.
Ve baktığımız zaman bu Spark tokenleri anında elden çıkartmak isteyenler yüzünden yine spark tokende değeri düşeceği için maalesef bu düşük bütçeli yatırımcılar için büyük bir zarara dönüşebilir.

Bunun sırf bu airdrop için XRP alan, Düşük bütceli yatırımcılar için bir sorun olacağını düşünüyorum.

Şuan piyasadan toplanan bu xrpler yarın veyahut birkaç gün sonra elden çıkarıldığı zaman bu düşük bütçeli yatırımcıyı olumsuz etkileyecek şekilde ağır bir Değer kaybına neden olacaktır.
Ve baktığımız zaman bu Spark tokenleri anında elden çıkartmak isteyenler yüzünden yine spark tokende değeri düşeceği için maalesef bu düşük bütçeli yatırımcılar için büyük bir zarara dönüşebilir.

Bahsettiğin yatırımcılar da aç gözlü olmasın. Bu oyunun farkında olsun ve satması gerektiği yeri iyi analiz edip ona göre davransın. Acımasız bir piyasa bu. Yukarılardan satmak istediğimi alacak müşteri ararım ben olsam. Kim olsa böyle olur. Müşteri olmasınlar satıcı olsunlar.

Bahsettiğin yatırımcılar da aç gözlü olmasın. Bu oyunun farkında olsun ve satması gerektiği yeri iyi analiz edip ona göre davransın. Acımasız bir piyasa bu. Yukarılardan satmak istediğimi alacak müşteri ararım ben olsam. Kim olsa böyle olur. Müşteri olmasınlar satıcı olsunlar.
Açgözlülüğün ve acımazıslığın olduğu bu piyasada açıkçası söylediğiniz tarzda satıcıları bulmak zor. Hayali pozisyonlar ile milletin parasını hiç etme peşindeler.

Maalesef insanlar kolay parayı duydukları zaman sonrasında bu işin sonuçları neler olur, Ne kazanırım ne kaybederim diye düşünmüyor.

Para kazanacağım umudu ile girdikleri işlerden bile zarar edip çıkabiliyorlar. Umarım bu konuda en kısa zamanda bilinçlenmeye başlarız

Biz küçük balıklarız. Bu balinalar bizi yer. Önce yüklü alım yapıp piyasayı hareketlendiriyorlar. Sonrasında perakende tüccarlar XRP yükselişe geçti diye alım yapmaya başlayacak.
XRP yeterince yükseldiği zaman da balinalar ellerindeki yüklü miktarları satıp kar elde edecekler. Tabii bu durumda Xrp'nin değeri düşecek. Olan yine perakende tüccarlara olacak.
Balinalar küçük balıkları mideye indirmiş olacaklar.
Tipik bir "keriz silkeleme" olayı.
Spark airdrobunu fırsat görmüşler sanırım.

Forum istatistikleri

Konular
13.854
Kullanıcılar
6.953
Son üye
randallcagle84
Geri