Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Yardım !!

RealKast

Crypto Curious
konularınızı Uygun Kategoriye Açmalısınız. Yeni başlayanlar kategorisine taşındı.
Beyler içerdeyim..
Bunu nasıl çekebilirim kendi cüzdanıma veya başka bir şeye dönüştürebilirim

iletişi. :https://t.me/trustw_0

Ekli dosyalar

• 3B4843AF-6812-4115-9BFC-80B44DBD472F.webp
    3B4843AF-6812-4115-9BFC-80B44DBD472F.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 125
Çözüm
Minereum v2 adresin olmalı en başta. O da tüm bakiyem karşılığında alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Sonra kendi kendine mining yapıyor. Ama şey gibi düşünmeyin. Bu kadar param var gibisinden. Yok öyle bir paranız. Harcamak zorunda olan bir bakiye o.

Dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam. Birgün ether wallet ime girince bende karşılaşmıştım. Ordan hayal meyal hatırlıyorum.
Minereum v2 adresin olmalı en başta. O da tüm bakiyem karşılığında alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Sonra kendi kendine mining yapıyor. Ama şey gibi düşünmeyin. Bu kadar param var gibisinden. Yok öyle bir paranız. Harcamak zorunda olan bir bakiye o.

Dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam. Birgün ether wallet ime girince bende karşılaşmıştım. Ordan hayal meyal hatırlıyorum.

Çözüm

nerden geldi o minereumlar? bende alabilir miyim?

Forum istatistikleri

Konular
14.187
Kullanıcılar
7.187
Son üye
hayaletx_58
Geri