Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Yarın Yapılacak G7 Zirvesinde Bitcoin Tartışılacak

Yanlış bilmiyorsam yarın G7 görüşmeleri yapılacak ve bu görüşmede Bitcoin tartışılacak.
Yarın yapılacak olan G7 Toplantısı Bitcoin'i gözle görülür derece etkiler mi?

Birde 22 şubat Ripple dava takibine başlayacağım.
Buradan hatırlatmak istedim bu olaylar Kripto paraları etkileyebilecek düzeyde olaylar şahsi görüşüm.
YTD

Hükümetler ve liderler genel olarak kripto para dünyasına öfkeli. Açıkladıkları sebeplerle ne kadar para aklamaya ve teröre dayandırsalar da asıl sebebin kripto paralar ile fiat paraların savaşacak olması ve kendilerinin yatırım için geç kalmaları olduğunu biliyoruz. Son G20 toplantısında (o toplantı mıydı tam emin değilim) üst ağızdan, laf arasında geçirerek konuşmuşlardı. Yine ondan fazlasının konuşulmasını beklemiyorum ben.

Hükümetler ve liderler genel olarak kripto para dünyasına öfkeli. Açıkladıkları sebeplerle ne kadar para aklamaya ve teröre dayandırsalar da asıl sebebin kripto paralar ile fiat paraların savaşacak olması ve kendilerinin yatırım için geç kalmaları olduğunu biliyoruz. Son G20 toplantısında (o toplantı mıydı tam emin değilim) üst ağızdan, laf arasında geçirerek konuşmuşlardı. Yine ondan fazlasının konuşulmasını beklemiyorum ben.
evet üstün kör bir şekilde G20 zirvesinde konuşuldu aslında hepsi önemsiyor ama çözüm üretemedikleri için es geçmeye çalışıyorlar, Çünkü devlet liderleri baş başa kalınca Kripto Parayı birbirlerine nasıl anlatacaklarını eminim bilmiyorlar 🙂 bilmedikleri hususlar hakkında konuşup bence rezil olmak istemiyorlardır tamamen düz bakmış olabilirim ama empati yaptım bir an 😀 ben bir devlet lideriyim ve bilmiyorum ne konuşacağım ki 😀 susar geçerim....

evet üstün kör bir şekilde G20 zirvesinde konuşuldu aslında hepsi önemsiyor ama çözüm üretemedikleri için es geçmeye çalışıyorlar, Çünkü devlet liderleri baş başa kalınca Kripto Parayı birbirlerine nasıl anlatacaklarını eminim bilmiyorlar 🙂 bilmedikleri hususlar hakkında konuşup bence rezil olmak istemiyorlardır tamamen düz bakmış olabilirim ama empati yaptım bir an 😀 ben bir devlet lideriyim ve bilmiyorum ne konuşacağım ki 😀 susar geçerim....
Nitelikli ekonomi bakanlarını, büyük bankalarının ceo'larını çağırıp anlattırsınlar abi. 🙂

Bitcoin için çok büyük sorunlar olacağını düşünmüyorum. Zaten Bitcoin in arkasında sıradan bir adam olduğuna da inanmıyorum. Terörü lanetle, alttan destekle misali. Bitcoini kötüle, alttan destekle taktiği devam.

Bu süreçlerin tamamı bence hazırlık. İnsanların yavaş yavaş alışması benimsenmesi.

Azda olsa hareketlenme olacaktır piyasalarda.
YTD

G7 zirvesinde konuşulanlar Bitcoin'i direkt etkiler mi?
Bence evet. G7 sonuçta. Dünyanın en büyük 7 ekonomisi.
Tamamen negatif yönde fikir beyan edilmesi fiyatları etkiler diye düşünüyorum. Ancak çok sert açıklamalar olacağını zannetmem.
Diğer taraftan, düzenlemelerle ilgili makas daralıyor bence. Özellikle bu tür ortamlarda dile getiriliyor olması gündemi ısıtıyor. Yemek pişecek kıvama geliyor yani.

Forum istatistikleri

Konular
13.640
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri