Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Yatırım Yaptığınız Coinlerin Piyasaya Çıkış Amaçlarını Biliyormusunuz?

gkkrlmz

Speculator
Merhaba arkadaşlar
Forumda birçok konunun altında farklı yorumlar görüyorum ve aklıma şu soru geldi yatırım yapıp yükselmesini beklediğiniz ve hatta bazı insanların fanatiği olduğu coinlerin ne amaçla piyasaya sürüldüğünü biliyor musunuz? Yoksa sadece amaç ben para kazanayım da amacı beni ilgilendirmiyor mantığında mı ilerliyorsunuz.
Yani yatırım yaparken nasıl yapıyorsunuz.

Coinlerin çıkış amacı, neyi hedeflediklerini araştırma yapabilmek için ileri seviyede iş dünyası ingilizcesi gerekiyor, yurt dışından çeşitli yorumları okuyabilmek, dinleyebilmek ve değerlendirebilmek için.

Merhaba arkadaşlar
Forumda birçok konunun altında farklı yorumlar görüyorum ve aklıma şu soru geldi yatırım yapıp yükselmesini beklediğiniz ve hatta bazı insanların fanatiği olduğu coinlerin ne amaçla piyasaya sürüldüğünü biliyor musunuz? Yoksa sadece amaç ben para kazanayım da amacı beni ilgilendirmiyor mantığında mı ilerliyorsunuz.
Yani yatırım yaparken nasıl yapıyorsunuz.
En çok yatırım yaptığım dogecoinin piyasa bir şaka ile sürüldüğünü biliyorum.

Uzun soluklu yatırımlarda, yatırım yapmadan önce ilgili coinin tüm detaylarını mutlaka araştırırım ve öğrenirim.
Al-sat işlemleri için grafik incelemesi ve son 10 gün içinde coin ile ilgili gelişmeleri (sosyal medya, yatırımcı haberleri vb.) araştırırım.

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri