SavKripto
Trader
- BNB
- 0,00028849
Arkadaşlar herkese selamlar. Kendi imkan ve geliştirmelerim neticesinde bir akıllı kontrat yazdım ve görüş ve önerilerinize açığım. Gerçek bir ağa salmadan önce sizlerin görüşlerini almak istedim. Biraz bilgi vereyim;
Bsctest Ağı Kontrat Adresim = 0x5fC457F7FE81868C960D9D47A6400B15c6bF5cbA
Özellikleri
1. Temel Bilgiler:
- Adı:AGS
- Sembolü: AGS
- Ondalık: 18
- Toplam Arz: 1.500.000.000.000
2. Sahiplik ve Yetkilendirme:
- Sadece kontrat sahibi belirli işlemleri gerçekleştirebilir (sözleşmeyi duraklatmak, vergi oranını değiştirmek, adres kilitlemek/serbest bırakmak gibi).
3. Vergi ve Transfer Limitleri:
- Vergi Oranı:%5
- Maksimum Transfer Miktarı: 15.000.000.000
- Vergi Toplayıcı Cüzdan:Vergi miktarı belirlenen cüzdana aktarılır.
4. Güvenlik Önlemleri:
- Duraklatma: Sahibi tarafından kontrat duraklatılabilir ve tekrar başlatılabilir.
- Adres Kilitleme:Sahibi belirli adresleri kilitleyebilir ve serbest bırakabilir.
- Antibot:Transferler arasında 30 saniye gecikme süresi uygulanabilir.( Saniye yükseltilebilir yada düşürülebilir. Akabinde Antibot sahip tarafından pasif hale getirilip tekrardan aktif edilebilir.)
- Yinelemeyi Önleme (Non-reentrancy): Tekrarlı çağrıları engeller.
5. Ödül Dağıtımı:
- Sahibi, belirli bir miktarı token sahiplerine eşit olarak dağıtabilir.
6. Yönetişim:
- Sahibi vergiyi kaldırabilir, vergi oranını değiştirebilir ve maksimum transfer miktarını ayarlayabilir.
7. Yakma:
- Sahibi, tokenları yakabilir (tedavülden kaldırabilir).
Yorum, tavsiye ve önerileriniz benim için Altın niteliğinde. 🙏
Bsctest Ağı Kontrat Adresim = 0x5fC457F7FE81868C960D9D47A6400B15c6bF5cbA
Özellikleri
1. Temel Bilgiler:
- Adı:AGS
- Sembolü: AGS
- Ondalık: 18
- Toplam Arz: 1.500.000.000.000
2. Sahiplik ve Yetkilendirme:
- Sadece kontrat sahibi belirli işlemleri gerçekleştirebilir (sözleşmeyi duraklatmak, vergi oranını değiştirmek, adres kilitlemek/serbest bırakmak gibi).
3. Vergi ve Transfer Limitleri:
- Vergi Oranı:%5
- Maksimum Transfer Miktarı: 15.000.000.000
- Vergi Toplayıcı Cüzdan:Vergi miktarı belirlenen cüzdana aktarılır.
4. Güvenlik Önlemleri:
- Duraklatma: Sahibi tarafından kontrat duraklatılabilir ve tekrar başlatılabilir.
- Adres Kilitleme:Sahibi belirli adresleri kilitleyebilir ve serbest bırakabilir.
- Antibot:Transferler arasında 30 saniye gecikme süresi uygulanabilir.( Saniye yükseltilebilir yada düşürülebilir. Akabinde Antibot sahip tarafından pasif hale getirilip tekrardan aktif edilebilir.)
- Yinelemeyi Önleme (Non-reentrancy): Tekrarlı çağrıları engeller.
5. Ödül Dağıtımı:
- Sahibi, belirli bir miktarı token sahiplerine eşit olarak dağıtabilir.
6. Yönetişim:
- Sahibi vergiyi kaldırabilir, vergi oranını değiştirebilir ve maksimum transfer miktarını ayarlayabilir.
7. Yakma:
- Sahibi, tokenları yakabilir (tedavülden kaldırabilir).
Yorum, tavsiye ve önerileriniz benim için Altın niteliğinde. 🙏