Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Yeni Tr alan adı uzantısı için ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ajiba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ajiba

Investor
Bilindiği üzere Türkiye'nin yeni alan adı uzantısı tr domainler öncelikli hak sahiplerinden başlamak üzere tahsis edilmeye başlandı. Hatta öncelikli hak sahipliğine dayalı tahsisler tamamlandı şu an ön sipariş ile tahsis için kayıtlar toplanıyor. Eylül ayının ilk haftası içinde ise ilk gelen alır kuralına göre genel tahsise açılacak.

Şahsen kendim öncelikli hak sahibi olarak 1 adet tr alan adı tahsis ettim.

IMG_20240828_181110.webp

Ayrıca 4 adet daha siparişim var, sonuçları bekliyorum. Siz kayıt ettiniz mi? Yada ön başvuru yaptınız mı? Tr alan adlarının geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fikir ve yorumlarını paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Hurda ne alaka hocam? Hurdacılık sektörüyle mi ilgileniyorsunuz? Çok meraklıyım o sektöre o açıdan soruyorum.
Günaydın hocam : ) o domainin com.tr'si 12 yıl önce filan boşa düşünce kuzen'e almıştım, tr hak sahipliği verince fırsatı kaçırmak istemedim. 40 yılı aşkın süredir madeni eşya üreticisiler, bir nevi yan sektörleri hurda işi.

Forum istatistikleri

Konular
14.020
Kullanıcılar
7.004
Son üye
erdem5553
Geri