turkmvc
Investor
- BNB
- 0,00004020
Kapsamlı olarak ele almaya çalışıyorum kendimi geliştirmek adınasektörde bence bu konu ilşe ilgili eksikler çok, hiç bir yönetim sistemi ihtiyaçları tam karşılayamıyor illaki birinin bir eksiği var.
bence güzel bir adım.
demo çıktığında incelemek isterim.Kapsamlı olarak ele almaya çalışıyorum kendimi geliştirmek adına
Teşekkürler degerli yorumunuz için
Demo için bir Web site mevcut olmadıgı için yayınlayamam ama github üzerinden kaynak kodları açık olacak paylaşacağım teşekkürler yorumlarınız içindemo çıktığında incelemek isterim.
Tabler free admin panel kullandım landing Page de kendi dosyalarını kullanarak biraz modifikasyon ile yaptımGayet güzel kullanışlı bir arayüz sahip gibi
hocam gördüğüm kadarı ile programlamaya baya hakimsiniz 🙂 birazda bizimle solidity veya diğer chainlerin kontratlarına örnekler paylaşın bunlardan faydanalanım 🙂 sonuçta SatoshiTURK blockchain ağırlıklı bir forum - lütfen yanlış anlamayın uzun zamandır githubta olan bir kaç çalışmalarınızı takip eden biri olarak yazıyorum.Angular 17 ile yaptıgım bir başka proje geliştirme aşamasında ama bunda MultiLanguage olayı var.