Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Yerli, milli, global :)) Kangal Token artık Hotbit de

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ajiba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ajiba

Investor
Son dönemde karşımıza çıkan yeni tokenler arasında gözümüze çarpan Kangal Token henüz çok yeni bir maziye sahip. Aylar ile ifade edilen bir zaman dilimi öncesi piyasaya giriş yapan bu Token doge coin mantığı ile amaçsız olarak oluşturuldu. İlk başta ekibin kendini geliştirmeyi hedeflediği oluşum isim faktörünün de etkisi ile bir anda hem yerli hem milli hem de global de ilerleme şansı yakaladı. Ve şimdiden İlk yatırımcılarına güzel kazançlar sağladı. İlk yatırımcıları ısrarla; matemasktaki yüksek komisyon oranları ve acemilerin alım satım zorluğu yaşamaları üzerine bir borsada listelenmesini istedi. Bu amaç ile bir bağış havuzu oluşturuldu ve havuzda 25.000 $ toplanmış. Bu para dün akşam açıkladıkları üzere hotbit borsasına iletilmiş. Nisan başında kangalın alım satım listelerine eklenmesi bekleniyor. Ekibi Türk olduğu için yerli ve milli gözü ile baktığım bu proje bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl bir gelişim gösterecek merakla takip ediyoruz. Herkese bol kazançlar dileriz. İncelemek isteyenler için sitesi altta eklidir.

kangaltoken.com

Doge çok seviyorum, kangal için de içten başarılı olmalarını diledim. Bu tarz eğlenceli işler beni hep cezbeder

Projelendirilebilir, Amacı olmayan coin çıkartmak saçma geliyor bize hocam.
Forumlar arasında kullanılacak bir alt yapı düşünülebilir.
Bakın amaç bulundu bile hocam. Şaka bir yana bence sağlam bir ekip ve iyi bir işbirliği ile bu konuda adım atılabilir

Bakın amaç bulundu bile hocam. Şaka bir yana bence sağlam bir ekip ve iyi bir işbirliği ile bu konuda adım atılabilir
Coini çıkartabiliriz, Finanse edemeyiz. Bir yatırımcı çıkarsa oturur bir çalışma yaparız.
Bugün bunları konuşmak için bence çok erken.
Kendi alt yapımızı kuracak kabiliyetteyiz sorun olan şey kullandırtmak finanse etmek, Bütçeler ayırmak. Gerek var mı? bence şimdilik hiç gerek yok.
SatoshiTURK bir Token çıkartacak olursa bir gün adı ve projesi gerçekten yakışacak bir şey olacaktır.

Forum istatistikleri

Konular
13.761
Kullanıcılar
6.916
Son üye
nakaremoto
Geri