Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Youtube Abonelik-Beğeni-Yorum Sağlamak İçin Alternatif Site

Herkese merhaba, bu konuyu youtube'dan gelir elde etmek için kanalına abone sağlamak, youtube videosuna izleme, beğeni ve yorum eklemek isteyenler için alternatif olabilecek bir siteden dolayı açıyorum.

Site forumda tarafımdan tanıtılmış durumda;

Burası bir sosyal medya sitesi ve kullanıcıların çoğunluğu micro içerik oluşturarak millix adı verilen jeton kazanıyor. Fakat son zamanlarda giderek artan bir şekilde platformdaki kullanıcılardan youtube'dan para kazanan kesim oluşturduğu içeriğe; görevler ekleyerek diğer üyelere 200,000 ile 500,000 arasında millix vaat ediyor.

Görev; youtube videosunu izle, beğen, video ile alakalı yorum yap ve kanala abone ol devamında ekran görüntüsünü yorumlara ekle şeklinde! Kurallara uygun davranan üyelere vaat ettikleri miktarı gönderiyorlar.

Youtube'un kazanç politikasını ve getirisini bilmiyorum ama sitedeki kullanıcılar doğrulanmış hesap olduğundan dolayı her biri gerçek kişi.

ayrıca sitede 1,000,000 MLX for 0.151592 USD şeklinde alınabiliyor.

Youtube kanalına abone çekmek, videosunu izletmek, beğeni ve yorum almak isteyenler için uygun gelebilir diye düşündüm!

Uyarı; herhangi bir şekilde youtube kanalım ve kazanç durumum yoktur, getirisi ve götürüsü tarafların hesaplamasıyla ortaya çıkabilir. Buna dikkat etmenizi öneririm!

Forum istatistikleri

Konular
13.750
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri