Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

YouTube @seoteknikleri için çekiliş (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ajiba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ajiba

Investor
Seo danışmanlığı hizmetleri ve seo teknikleri ile ilgilenen arkadaşlar için güzel bir fırsat olarak düşündüğüm bu çekilişe katılım ücretsizdir. Konu açıldıktan 48 saat sonra çekilişe katılım tamamlanır. Ortada bir hakkaniyetsizlik olmaması adına @SatoshiTURK hocamın yada uygun gördüğü bir yönetici arkadaşın bu gönderi altına "çekilişe katılıyorum" mesajı yazarak katılım sağlayan forum üyeleri arasında yapılacak çekiliş sonucu belirlenen kişiye kanalı ücretsiz hediye edeceğim. Kanal alt kanaldır, mazisi temizdir. Şimdiden kazanacak arkadaşa hayırlı olsun 🙂

İpucu : görseldeki video başlığını 2023 seo teknikleri yerine 2024 seo teknikleri yazarak revize ederseniz (+ etiketlerede 2024 ekleyin) güncel sonuçlarda sıranızı tekrar alırsınız : )

Screenshot_2024-05-03-17-48-17-216-edit_com.mi.globalbrowser.webp

Kullanıcı adı iyiymiş 🙂 kanalın açılma tarihi önemli aslında bunuda belirtseydiniz hocam. Eski kanal ise değerlidir.

maddi değeri var diye biliyorum eski kanalların bilgin olsun, fakat hocam fiyatlarını bilmiyorum.
16 yıllık bir kanalım var 45000 TL verdiler vermedim 😀 seninkide 10 yıllık umarım çekilişe katılan olur.
bizim forumda genelde pek youtube ilgi çekmiyor 🙂

Forumda bir nevi tanışma hemde ilgisi olana faydamız olsun niyetiyle açmıştım konuyu aslında 🙂

Programcı arkadaşların ilgisini çekebileceğini düşünerek şimdi kontrol ettiğim (Aslında bir ara onlarda bende idi ama başka username'ler için boşa düşürdüğüm)

Usernameleri de boşta ihtiyacı olan kaosun diye konu açsam mı diye düşünüyordum. Bu vesile ile gören burada görür, kısmeti ise ve lazım ise kayıt altına alır. Hayırlı olsun 🙂

Tek katılımcı olan siz olduğunuz için çekiliş yapmaya gerek yok sanırım. Gmail adresinizi iletirseniz yönetici eklerim sizi. Bir hafta sonrada kanal sahipliğini devrederim. (YouTube güvenlik amaçlı 1 hafta kanal sahipliği devrine izin vermiyor(

Hayırlı olsun bereketli olsun yeni kanalınız.
Hocam kanalı başka amaçlı kullanma fikri var aklımda onaylarsanız öyle almak isterim 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri