Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Youtube Video İzle Kripto Para Kazan

Merhaba arkadaşlar siteye üye olup kısa videolar izleyip kredi topluyorsunuz.Ayrıca uzun videolar da izleyebilirsiniz.Yotube videolarını beğenip de kredi toplayabilirsiniz. Seri video izlerseniz her gün siteden para çekebilirsiniz. Para çekme seçenekleri oldukça fazla. Bizleri ilgilendiren kısım ise siteden kripto para cekme imkanı olması.Günlük para çekme için en kolay ltc dir. Ltc nin minumun çekim tutarı oldukça düşüktür. İstediğiniz borsa ya çekebilirsiniz.Sizlere ödeme aldığım ekran görüntüsünü paylaşacağım. Bu ödemeleri çok zaman ayırmadan kazandım çokta vakit harcamadım.Şimdin herkese bol kazançlar dilerim.
Buradan Tıklayarak Kayıt Olabilirsiniz TIKLA KAYIT OL

toyota.webp

buraya açıldığı zamanlardan üyeliğim vardı, ödeme yöntemlerine kripto getirmeleri isabet olmuş ama üyeliğim iptal olmuş, kayıtlı şifre/kullanıcı adı ile kabul etmiyor

Whatsapp destek hattı kuracak kadar ciddiyetleri varsa, denemeye değerdir bence. Çünkü bu sektörde iyi ile kötü arasındaki en belirgin farklardan birisi de iletişimdir. Eğer müşteriler, karşıdaki muhatabına kolay ulaşabiliyorsa, işi yapanlar iyi niyetlidir.

Whatsapp destek hattı kuracak kadar ciddiyetleri varsa, denemeye değerdir bence. Çünkü bu sektörde iyi ile kötü arasındaki en belirgin farklardan birisi de iletişimdir. Eğer müşteriler, karşıdaki muhatabına kolay ulaşabiliyorsa, işi yapanlar iyi niyetlidir.
sitenin sağ alt tarafında wattsapp hattı var ayrıca sitede ödeme kanıtları mevcut siteden kontrol sağlanabiliyor.

içeride kayda değecek puanım olduğunu sanmıyorum, papara ile birkaç ödeme almış öyle bırakmıştım, video süreleriyle ilgili bilgi verebilir misin? değecek sayıda ve uzunluktaysa yeni üyelik açacağım
site de tek üyelik oluyor kısa videolar iyi kazandırıyor video begenmede iyi veriyor günlük 150 200 etkinlik yapmalısınız.Birde prestij puanını kullanıp uzun videolarda 30 saniyede 19 kredi veren videolarda +3 puan alıyorsunuz.Para ve banka hesabına 10 tl de çekebilirsiniz bakiyenizi.Kripto olarak en düşük ltc çekebilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
13.828
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri