Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

ySense Anket ve Oyun Görevlerini Yaparak Para Kazanma

kwon

Speculator
Selam arkadaşlar ySense adlı siteyi tanıtacağım sizlere ne yapacağız bu sistemde sizin kişisel bilgilerinize göre uyumlu yani eğitim durumu cinsiyet gibi girmiş olduğunuz bilgilerle anket getirecek önünüze anketler sürekli güncellenmekte 10dakikalık bir ankette çıkabilir 30 dakikalık bir ankette.Anket doldurmadanda para kazanabilirsiniz size teklifler sunuyor oyun oyna şu uygulamayı indir gibisinden hepsini tek tek anlatacağım.

Surveys(Anket)

1.webp

Günlük olarak anketler çıkacak önünüze ilk başta size özgü bilgiler isteyecek yaş eğitim durumu hobileriniz vb. gibi aradıkları kritere uyuyorsanız karşınıza anket çıkacak istenilen cevapları sallamadan doğru bir şekilde tamamladığınızda 5 ile 10 dakika arasında hesabınıza yansıyacak ödemeniz.

Offers(Teklif)

2.webp
Bu bölümde Teklif veren 9 tane platform bulunuyor ySense Offers-Revenue Universe-OfferToro-ayeT Studios-AdGate-Adscend-Peanut Labs-AdGem hemen hemen aynı teklifleri sunuyorlar tek farkları kimisi 1 dolar veriyor kimisi 1.30 dolar veriyor aynı teklif için buna dikkat etmenizde önem var.Tabi sadece oyun indirme istemiyor bu bölümlerdede anketler çıkıyor.

Size en çok kazandıracak bölüm ySense Offer örnek vericek olursam Rise of Kingdoms oyununda 18.Seviyeye ulaştığınızda 17.5 dolar ödeme alacaksınız.

3.webp
Task

4.webp

Bu bölüm bana henüz açılmadı ama sizden görevler isteyecek sosyal medya platformlarını takip et gönderiyi beğen gibisinden.

Günlük ekstra bonus kazanabilirsiniz 1 günde görevlerden 10 tane tamamlarsanız yüzdelik olarak kazancınız artacak.

5.webp

Ödeme Yöntemleri

6.webp

Bizim için 2 ödeme yöntemi en mantıklısı Payoneer ve Skrill ben Skrill üzerinden çekim yaptım Payoneerde 52 dolar biriktirebileceğimi düşünmediğim için.

Ödeme Kanıtı
7.webp

Çoğunu oyun oynayarak veya uygulama indirerek kazandım.

Referans Linkim : https://www.ysense.com/?rb=81268965
Refsiz Link : ysense.com

Ekli dosyalar

• 6.webp
    6.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 85

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye