Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Yükselen Bir Coin Kesin Olarak Düzeltmeye Gider Mi?

Her yükselen coinde düzeltme olacağı kesin değildir. Bu coin hakkında beklenti ile alakalı bir durum. Hikaye devam ediyorsa yükselmeye devam edecektir. Ama nedensiz yere pumplandıysa elbet geri düşecektir. Tarihteki en büyük düzeltme oranını kimse net veremez sanırım. Çünkü bir gecede %10000 yükselip, bir gün sonra eski değerine dönen coin hikayeleri ile dolu geçmiş.

BNB al sat yapmak için sormuştum, buradaki yorumları değerlendirip al satın uygun olup olmayacağına karar verecektim, buradaki cevabı bekelrken farklı bir konu daha açtım ve BNB'ye bir baktım 638 dolardan 588'e düşmüş 😀
Hocam size tavsiyem buradaki yorumlara göre alım satım kararı vermeyin. Çünkü kimse hiç bir coinin yarın ne olacağını bilemez. Kendi inandığınız coini alıp düşerse sabretmek kolay. Ama başkasının önerisi ile aldığınız coin düşerse beklediğiniz her dakika size zor gelir.

Hocam size tavsiyem buradaki yorumlara göre alım satım kararı vermeyin. Çünkü kimse hiç bir coinin yarın ne olacağını bilemez. Kendi inandığınız coini alıp düşerse sabretmek kolay. Ama başkasının önerisi ile aldığınız coin düşerse beklediğiniz her dakika size zor gelir.
Evet hocam ben kendi kararımı beklemek üzerine vermiştim, hocalarımın da görüşlerini göz önünde bulundurup en son kendi fikrimce son kararı verecektim

BNB al sat yapmak için sormuştum, buradaki yorumları değerlendirip al satın uygun olup olmayacağına karar verecektim, buradaki cevabı bekelrken farklı bir konu daha açtım ve BNB'ye bir baktım 638 dolardan 588'e düşmüş 😀
Asla ve asla tavsiye üzerine yatırım yapmayın ki zaten kanunen de yasak.
Uzun vadeli yatırımlar inceleme ve araştırma gerektirir.
Al-sat işlemi ise kendinizce belirleyeceğiniz al-sat noktalarının tespitini gerektirir.
Her ikisinde de karar size ait olmalıdır. Tavsiye üzerine yapacağınız işlem sizi zarar ettirebilir.

Asla ve asla tavsiye üzerine yatırım yapmayın ki zaten kanunen de yasak.
Uzun vadeli yatırımlar inceleme ve araştırma gerektirir.
Al-sat işlemi ise kendinizce belirleyeceğiniz al-sat noktalarının tespitini gerektirir.
Her ikisinde de karar size ait olmalıdır. Tavsiye üzerine yapacağınız işlem sizi zarar ettirebilir.
Aynen hocam bunu da zamanında deneyimleyerek öğrendim, bana 100 TL zarara mal oldu ama öğrendik

Kesinlikle katılıyorum buradaki senaryo şu. Sizin aklınızda bir coin var ve bir de önerilen coin var önerilen coini aldınız düşüşe geçti o sırada sizin belirlediğiniz artışa. Bu durumda zarara satıp kendi coininizi alma ihtimaliniz yüksek olur duygusal olarak da. O yüzden tavsiye verilen coinlerde araştırmanızı yapın ki düşüş noktalarını da belirler ona göre plan yaparsınız.

Kesinlikle katılıyorum buradaki senaryo şu. Sizin aklınızda bir coin var ve bir de önerilen coin var önerilen coini aldınız düşüşe geçti o sırada sizin belirlediğiniz artışa. Bu durumda zarara satıp kendi coininizi alma ihtimaliniz yüksek olur duygusal olarak da. O yüzden tavsiye verilen coinlerde araştırmanızı yapın ki düşüş noktalarını da belirler ona göre plan yaparsınız.
Evet hocam, artık uzun süre araştırıp takip etmediğim coine 1 kuruş yatırmıyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.673
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri