Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

"Yutan BOĞA" ve "Yutan Ayı formasyonu"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Doctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yutan ayı ve yutan boğa formasyonu da basit bir mum formasyonudur. Peki neyin habercisidir. Çok konuşmadan hemen açıklıyorum.

Yutan boğa, yükseliş habercisidir.
Yutan ayı, düşüş habercisidir

Şimdi basit ve detaylı bit şekilde açıklıyorum. Düşen bir trend düşünün. Mumlar kırmızı kırmızı devam ediyor. Ve son kırmızı mumun yanında yeşil bir mum olucak. O kırmızı mumu tamamen kapsayacak yani kırmızı mumdan hem üstteki kısmı uzun hemde alttaki kısmı uzun olucak. Bu açıkladığım YUTAN BOĞAYDI. Hemen görsel olarak destekliyorum

YUTAN BOĞA
images (7).webp

Yutan ayı ise bunun renk olarak tam tersini düşünün. Yükselen bir trend var yeşil mumlar arta arta devam etmiş. Son yeşil mumun yanında onu altlı üstü kapsayacak bir kırmızı mum oluşmuş. Bu YUTAN AYI'dır düşüşün habercisidir. Görsel olarak destekliyorum hemen.

YUTAN AYI

IMG_20210420_043210.webp

Şimdi ikisini de göreceğiniz bir görsel koyuyorum aşşağıya

Yutan-Ayi-Yutan-Boga-3-6-4-1.webp

Gerçekten faydalı bilgiler.
Teşekkürler kardeşim...

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye