Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Nasıl Blockchain'de Cüzdan İsimlendirmeleri? Logo Yükleme? Vs Ayarlamaları ??

Arkadaşlar Blockchain ağında ki holderslar kısmında ki burn, ölü cüzdan gibi İsimlendirmeleri nasıl veriliyor? Ayrıca Tokenın logosunu nasıl nerden yüklerim bsc ağı, etherscan farketmiyor dimi? Şahsen bsc ağında çalışıyorum. Hangi bölümden yapılıyor bütün bunlar

dün trafikte gördüm yazamadım bugün sabah saatlerindede girdim çözümü görmüşsünüz sanırım fakat trustwallette biraz işler farklı yürüyor.
değişmedi ise.
logo eklemek aslında basit kullanım artıkça logonun cüzdanlarda görünecektir.
kontrat doğrulayın ve logonuzu explorer sitelere ekleyin. zamanla dağılacaktır.
ayrıca trustwallet coin ve logo eklemek için pr atmanız gerekmekte asset id ve chalist eklemek zorundayız.

Anladım hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Hep test ağında çalışmıştım. Ve test ağında bu güncelleme kısmı kapalıymış wallet cüzdanlara null, tax, deploy özel etiketleride sanırım burda yapılıyor anladığım kadarıyla dimi
dün trafikte gördüm yazamadım bugün sabah saatlerindede girdim çözümü görmüşsünüz sanırım fakat trustwallette biraz işler farklı yürüyor.
değişmedi ise.
ayrıca trustwallet coin ve logo eklemek için pr atmanız gerekmekte asset id ve chalist eklemek zorundayız.

Anladım hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Hep test ağında çalışmıştım. Ve test ağında bu güncelleme kısmı kapalıymış wallet cüzdanlara null, tax, deploy özel etiketleride sanırım burda yapılıyor anladığım kadarıyla dimi
evet hocam 🙂

değişmedi ise.
Hocam tekrardan konuyu uplatıyorum kusura bakmayın, bunu nasıl Avax C Chain ağında yapabilirim? Önceki konumda contract adresimi gördün sadece profil resmi ve 0.10$ sabit fiyat koymak istiyorum.

Hocam tekrardan konuyu uplatıyorum kusura bakmayın, bunu nasıl Avax C Chain ağında yapabilirim? Önceki konumda contract adresimi gördün sadece profil resmi ve 0.10$ sabit fiyat koymak istiyorum.
avax hiç kullanmadım bu konuda yanlış bilgi vermek istemem.

Forum istatistikleri

Konular
14.040
Kullanıcılar
7.011
Son üye
dynasty61
Geri