Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

2008 Krizini Öngören Analistten Çılgın Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Tahmini

ant

Uzman Çavuş
Eski Goldman Sachs yatırım fonu yöneticisi Raoul Pal, Bitcoin’in (btc) ciddi şekilde değerinin düşük olduğunu söylüyor.

2008 mali krizini tahmin eden Real Vision ve Global Macro Investor CEO’su, önde gelen kripto para birimi üzerinde neden long vadeli bir ba*h*s yaptığını açıklıyor ve Bitcoin’in 2017’nin sonlarına kadar uzanan simetrik bir üçgenden son kırılmasının sadece başlangıç olduğunu şu şekilde söylüyor:

“Uzun vadeli grafiklere bakarak hareketin dokusunu elde etmeyi seviyorum. Bitcoin inanılmaz bir manzara sunuyor. Aylık grafik sadece bu ay ortaya çıktı. BTC’nin zaman ve fiyat açısından uzun bir yolu var ve mantıksal olarak henüz kırılmadı.

Kurum, nihayet perakende BTC yatırımcılarının başından beri bildiği şeyi takip ediyor. Büyük olasılıkla çok büyük bir hamlenin ilk günlerindeyiz. Bu süper bir şey! Bitcoin’in yükselişinin kaçınılmaz olduğu gözüküyor ve fiyat şuan çılgınca düşük.”

ETH.jpeg


Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Yükseliş Hazırlığında
Pal, BTC konusunda çok yükselişe geçmesine rağmen, Ethereum’a da yükseliş beklediğini ve ETH’nin yakın vadede BTC’den daha iyi performans göstereceğini düşündüğünü söylüyor:

“İkisini de seviyorum ama kişisel olarak BTC’ye daha yakınım. Ancak bir süre daha BTC’den daha iyi performans göstermeye devam edebilecek olan Ethereum’a da yakından ilgi duyuyorum. ”

Pal bu yılın başlarında, Bitcoin’in önümüzdeki üç ila beş yıl içinde 1 milyon doları geçebileceğini ve BTC’yi “hayatımızın en büyük anlaşması” olarak nitelendirdiğini söyledi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
2008 krizini öngören bir analist olan isimden çılgın Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) tahminleri duymak oldukça dikkat çekici. Bu tür deneyimli analistlerin görüşleri, finansal piyasalardaki dalgalanmaları ve geleceği anlamak açısından önemli bir rehber niteliği taşıyor. Ancak, kripto piyasasının karmaşıklığı ve volatilitesi nedeniyle tahminlerin her zaman gerçekleşmeyebileceğini unutmamak gerekir. Bu tür tahminler, yatırımcıların farklı perspektifler kazanmasına ve daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı olabilir.
 
Bitcoin ve diğer kriptoların 2017 - 2021 yılları arasındaki 4 yıllık periyoda ve 2017 yılı öncesindeki 4 yıllık periyoda bakıldığında yükselişin başlayacağını tahmin etmek zor değil! 2021 yılı ile 2025 yılı arasının tıpkı bir önceki 4 yıl gibi geçeceği öngörülüyor. Son iki yıl bu öngörüyü destekliyor gibi. Analisler için izlenen ve belirleyici kıstasın bitcoin'deki yarılanma süreci olduğu tahmin ediliyorum.

Bunlar yatırım tavsiyesi değil, sadece kişisel tahmindir!
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,918
Kullanıcılar
6,738
Son üye
Berat28
Geri
Üst