Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

2021 EuroLeague Playoff'ları Başlıyor

yecele

Tuğgeneral
bracket-web-16x9-web.jpg


Merhaba arkadaşlar Turkish Airlines EuroLeague'de playoff eşleşmesi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Görseldeki alt taraftaki iki takımın serisi 20 Nisan'da üst taraftaki iki takımın serisi de 21 Nisan'da başlayacak. Sizin F4 adaylarınız neler?

Buranın gediklisi olmaya aday Fenerbahçe, gediklisi ve bu seneyi iyi geçiren CSKA'ya karşı oynayacak. Serileri sever Fenerbahçe ama sakatları sevmez :( Sakatlar döner ve form sıkıntısı çekmezse zorlarız bence seriyi.

Anadolu Efes'in Real engelini aşacağını düşünüyorum diğer tarafta da Bayern Münih ve Barcelona'nın da F4'ün diğer adayları olabileceğini düşünüyorum. Heyecanla bekliyorum. NBA Playoffları da yaklaşıyor bakalım favori takımlarımız erken elenmezse keyfine keyif katar turnuvalar.
 
Vay iyi olur valla hocam. Şu programlama dilinden ayıksam aslında yardımcı olmak isterim. Hatta YL bitirip geleceğim noktasında aklımdaki iki planı gerçekleştirirsem bu işin okulunu da okumak planlarım arasında bakalım.
 
2017 Euroleague Final Four'da kupayı kazandığımızda tribündeydim, senelerce Ülket Sports Arena'da kombinem vardı. Sarı tribüne ve her maç tribünlerde İzmir Marşı'nın söylenmesine öncü olanlardan biri olduğum için gurur duyuyorum. :)

Öncelikle şampiyonluk adaylarım haliyle Efes ve Barca. Efes; Micic ve Larkin'in bireysel yeteneğiyle, Barca ise geniş rotasyonu ve fiziksel üstünlüğüyle diğer takımlardan bir adım önde. Şampiyonu günlük form ve Sarunas Jasikevicius ile Ergin'in koçluğu belirler diyebilirim.

Bizim eşleşmeye gelirsem kritik nokta Vesely. Eğer 3. maça yetişirse, şanslarımızı eşit olarak görüyorum. Ama şu an takımda covid olan oyuncu Guduric, Dyshawn veya Ulanovas'tan biri olduğu düşünülüyor zira Bobby'nin doğum gününü o üçü katılmadı. Covid olan oyuncu da serinin ilk maçından itibaren sahada olmalı.
Onlarda Hackett ve Milutinov sakat, Mike James kadro dışı. Ben eminim ki sonuna kadar savaşacağız, F4 yapamazsak da sağlık olsun.
 
Fenerbahçe Beko çok kötü başladığı sezonu ilk 8 de tamamlamayı başardı. CSKA bence dişine göre bir rakip. Ama tabi Vesely sakatlıktan dönerbilirse. Vesely, Nando, Guduric üçlüsü oynarsa Final Four yapacağını düşünüyorum. Aksi halde malesef şansı olmaz. Efes ise kupanın favorisi.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst