Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Genel Amacı
NFT Platformu, Metaverse
Kripto Para Tam Adı
Artlink
Kripto Para Kısa Adı
ARTL
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2022
Web Sitesi
https://artl.network/

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
FOmBK-yaUAIadly.png


Artlink blockchain ve sanat eserlerini birleştirerek kullanıma sunan bir platformdur. Artl ise bu platformda kullanılan bir ödeme aracıdır. NFT platformu olarak pazar yeri hizmeti de sunan Artlink sanat eserlerinin nft 'ye dönüştürülmesi ile herkes tarafından ulaşılabilir olmasını amaçlamaktadır.

Coinmarketcap verilerine göre 1 milyar sabit arzı ile coin başına 0.3545 değerleme ile işlem gören ARTL tüm coinler arasında 7377. sırada yer almaktadır. Dolaşımda olan miktarı 100 milyon adet olan ARTL bu veriler ışığında 34,450,000 piyasa değerine sahiptir. ARTL coin şuan için yalnızca DİGİFİNEX borsasında işlemlere açık halde, 23 Haziran Saat 18:00 itibari ile ise MEXC borsasında alım satım işlemleri başlayacak ve böylece 2. borsa listelenmesi de gerçekleşmiş olacak.

Artlink kendi blockchain yapısı ile kullanıcılarına şeffaf, ekonomik ve karlı bir hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Artlink network nft sistemini daha güvenli ve daha işlevsel bir hale getirmek için ARTIQUE platformunu hizmet açmaktadır. Bu sistem sayesinde kullanıcıların nft oluşturması, nft ticareti yapması sağlanmaktadır. Ayrıca oluşturulacak olan metaverse sistemi ile konser, seminer ve diğer etkinlik türlerinde VR ve AR teknolojisi ile katılım sağlanabilmesi amaçlanmaktadır.

Artlink kullanıcılarına oluşturduğu iş planı ile farklı alanlarda destek olmayı amaçlamaktadır. Bu anlamda Sanat ticareti ile sanal müzayede sayesinde sanat ile iş birliği içerisinde olmaktadır. Ayrıca bağış sistemi ile sanat eserlerinin kamu hizmetleri ve sosyal güvenlik kuruluşları için bağışı amaçlanmaktadır. Çevre organizasyonu alanında sanatçılar ile iş birliği yaparak daha fazla kullanıcıya ulaşacak etkinlikler düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Kültür iş birlikleri kapsamında ses ve K-pop sanatçıları ile iş birliği yaparak konser ve etkinliklerin düzenlenmesi sağlanmaktadır.

Artıque ise nft ve metaverse projeleri için oluşturulmuş bir platformdur. Bu kapsamda sunulan ayrıcalıklardan birisi ise garantili nft projesidir. Kullanıcılar platformu kullanarak kendileri benzersiz bir token oluşturabilmektedir. NFT oluşturulması sırasında platforma kullanıcıların TAG garantisi vermesi gerekmektedir. Platform içi ücretlendirmede ise ARTL token kullanılmaktadır. Ayrıca diğer nft platformlarında olduğu gibi kullanıcılar pazar yerinden açık artırma ve normal alış satış gerçekleştirebilmektedir. Tüm işlemlerde sadece ARTL token kullanılmaktadır. Metaverse alanında ise dijital konser ve sanat galerisi gezileri düzenlenebilmektedir. VR ve AR teknolojisi ile 3D olarak oluşturulan bu etkinliklere katılım mevcuttur. Metaverse alanında etkinlik düzenlemede ve etkinliklere katılım içinde ARTL token kullanılması gerekmektedir.

Tüm bu kullanım alanları ile NFT platformunun gelişmesi durumunda ARTL token kullanımı artacağı için ARTL yatırımcısı için olumlu bir süreç olabilmektedir.

ARTLİNK (ARTL)
Toplam Arz: 1.000.000.000 ARTL
Resmi Web Sitesi: https://artl.network/
Blockchain Tarayıcısı: https://explorer.aok.network/token/ARTL (Mainet)
Telegram: https://t.me/ArtlinkCoin_Official
Medium: https://artlink-team.medium.com/
Twitter: https://twitter.com/Artlinkofficial
Whitepaper
 
Yakım yapılacağı için arzı yüksek tutuyorlar genelde market işlemlerinden elde edilen gelirin bir kısmı da yakılacak zaten
maalesef bütün projeler aynı ümitle çıkış yapıp yakım yapıcaz diyip aksine arz basıyor o yüzden biraz temkinliyim fakat projenin amacı güzel
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,205
Mesajlar
59,825
Kullanıcılar
6,744
Son üye
mehdem821
Geri
Üst