Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Big Eyes (BIG) Ön Satış

indir (28).jpg


Big Eyes (BIG) isimli proje kendi sitesini üzerinden ön satış işlemlerini başlattı. Ethereum tabanlı proje aslında bakıldığında şirin bir proje görünümü veriyor. Şuan için tek satış platformu kendi siteleri. İlerleyen günlerde ekip tarafından duyurulduğuna ve Whitepaper da yazdığına göre Ethereum tabanlı DEx borsası olan Uniswap'ta listelenecekler.

Projeyi tam detaylı inceleme fırsatı bulamadım. Açıkçası sitesi oldukça karmaşık bir yapıya sahip. Daha doğrusu slogandan geçilmiyor. Ancak Ethereum tabanlı projeler, BSC tabanlı projelere oranla kurulum maliyetleri yüksek projeler. İlave olarak ön satış sürecinde 9.93 milyon dolar gibi bir miktar toplamış durumda. Sushi Crew adını verdikleri özel bir NFT kulübünede sahip olduğunu eklemek isterim.

1 USDT= 3589.74 Big Eyes (BIG) alınabiliyor. Bu fiyat 6'ncı etap için geçerli.


200.000.000.000 adet Big Eyes (BIG) bulunuyor. bunların %70'i çeşitli satış süreçlerine dahil edilecek. Diğer kısımlar ise proje pazarlama ve geliştirme aşamalarında kullanılacak İlave olarak "balıkları kurtarmak için okyanusları kurtarıyoruz" sloganıyla %5'lik bir oran yardım cüzdanı olarak ayrılmış durumda.

Geleceğin DogeCoin'i olarak çeşitli haber mecralarında adlandırıldığına da değinmek istiyorum bu projenin.


Projeyi incelemek isteyen yukarıdaki siteyi kullanabilir.


Projeyi tamamen çevremden duyarak öğrendim. Çok fazla detayda bulunmadığından, kayda değer detaylara değinmek istedim. Bu sebeple yatırım planınızı kendiniz yapın. Bu yazı kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır.
 
Sitede ilk önce smart contract audit ve CoinSniper geliştirici onayı aradım, ikisi de varmış. 20 milyon dolar toplandığı yazılıyor da ona dair bir kanıt göremedim.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst