Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bitci Ventures Metaverse Yatırımları

bitcicoin-nedir-1024x576.jpg


Bitci Holding bünyesinde faaliyet gösteren Bitci Ventures 3 farklı projeye toplamda 30 milyon TL'lik yatırım yaptı. Bu yatırım miktarının 100 milyon TL'ye yükseleceği ve 17 farklı projenin yakından izlendiği söyleniyor.

VRMars: Yakın zamanda faz 1 satışını gerçekleştirdiği ve bu ayın sonuna doğru faz 2 satışını yapacağı VRMars projesi Bitci Ventures tarafından yatırım yapılan 3 projeden biri. Mars üzerinde koloni kurma simülasyonu tabanlı bir web 3.0 eğlence platformu larak özetleyebiliriz bu projeyi.

Galactica: Şirketleri Metaverse üzerine konuşlandırıp buradan satış, sunum, pazarlama ve hizmet vermelerini hedefleyen tamamen sanal ortam odaklı bir hizmet sektörüne öncülük edecek bir proje. 21 bin gezen den oluşması planlanan projede kullanıcılar isterlerse kendi gezenelerine de sahip olabilecekler.

YatchingVerse: Yatçılık ile ilgili fuarların metaverse evreni üzerinden düzenlenebilmesine olanak veren bir proje olarak ön plana çıkıyor. Proje içeriğinde çeşitli eğlence aktiviteleri de mevcut olacak.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,237
Mesajlar
60,253
Kullanıcılar
6,713
Son üye
stepetas
Geri
Üst