Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bitcoin Madencileri Satıyor

bitcoin madencileri.jpg


Bitcoin son zamanlardaki rallisinde 16.000 dolar seviyelerini denedi ve 15.000-16.000 dolar aralığından gezinmeye başladı. Ancak elde edilen verilen Bitcoin madencilerinin Bitcoinlerini satmaya başladığını gösteriyor. Satış baskısı yaratacak bazı durumların olmasının Bitcoin madenciliğini tetiklediği düşünülüyor. Bu durumlar bazı ülkelerdeki vergilendirme kaygısı ve Bitmax borsasının OKEx borsası sonrasında çeşitli sorunlar yaşaması. Ayrıca kar satışları dönemine girilmiş olabileceği de analistlerin değerlendirmeleri arasında.

Sadece 24 saat önce 15.800 Dolar seviyelerinde gezen Bitcoin son 24 saatte 1000 dolarlık bir kayıp yaşayarak, bu yazının kaleme alındığı anda 14.800 seviyelerine gerilemiş durumda. Elbette bu durumun kalıcı bir düşüş ya da bir satış baskısı mı? Yoksa ucuzdan yeniden alım maksadıyla bir dump hareketi olup olmadığı bilinmiyor. Bilindiği üzere kripto paraların çeşitli sert yükselişler sonrası, eldeki miktarı artırabilmek maksadıyla kısa süreli düşüş trendine sokulması ve daha düşük seviyelerden daha fazla miktarın yeniden alınarak yoluna devam edilmesi sık sık uygulanan bir yöntem.

Kaynak: Kripto Para
 
İnanın bundan 1 yıl önce ben burada zarar etmeye başlamıştım. Yani madencilik artık hiç bir kar oranı kazandırmıyor. Alıp satmak daha mantıklı ben bunu bilir bunu konuşurum. Tabii ki satacak adamlar yapacak bir şey yok.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,964
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst