Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Artış olacak gibi. BTC bayadır dipte kaldı. Yaz tatili de geliyor millet bilgisayar/telefon başında olacak ve boş zaman bulabildiklerinden kripto paralara girişecekler.
YTD
Btcnin daha da düştüğünü gören ben:
 

Ekli dosyalar

  • btcnindahadadüştüğünügörenben.jpg
    btcnindahadadüştüğünügörenben.jpg
    21.3 KB · Görüntüleme: 64
Bitcoin, yükseliş hazırlığı yapıyor. Günlük grafikte AL pozisyonu oluşmasına az kaldı. 21 bin civarında bir iki gün daha kalması şartı var. Devam edip 22 ile 24 bin civarında bir süre geçirirse artık 24217$ ile 29231$ pempe yükseliş kanalına girer. Yani düşüş kanalı içinde ufak bir yükseliş kanalına girmiş olacak. Bu yüzden yeşil değil pembe renkle tasvir ettim. Sağlam bir yükseliş için 24 bin 29 bin ve 31 bin seviyelerinin üstü lazım. Yoksa aşağıda kalıp şelale olmaya devam eder.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Ağzından bal damlıyor hocam
Bu yükseliş bir aldatmaca bence. FED yine faiz artırımı yapacak ve BTC muhtemelen şelale... Bir kez daha keriz silkeleme yapacaklar. YTD.
Ben 2023 e kadar yükseliş beklemiyorum istikrarlı. Ama yinede hiçbirşey belli olmaz
Yükseliş ertelenmek üzere. Yeni haftayı en az 22600$ üzerinde yatay seyrederek sürdürmesi bile yeni bir yukarı hareket için yeterli olacaktı; ama şu an çok zayıf. Sabaha yeni düşük seviyeler görme olasılığı daha yüksek. Bu hafta ve sonraki hafta için sanırım 15'li rakamlar görmeye hazır olmak lazım. Hele ileride 13850$ seviyesine geldiğinde işler çok farklı olacak. O zaman tekrar konuşuruz.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Bence bu yılı 35000$ civarında kapatır. 2023 yılında da üstüne koyarak devam eder. Analiz falan bilmiyorum sadece içimden gelenleri söyledim :)
Baba Vanga'nın da bu konuda bir kehaneti var onu da ekleyim :)
baba.jpg
 
Bitcoin için yeni bir düşüş dalgası geliyor. Son düşüş dalgasında 17 bin civarını gördü. Şimdi haftalık grafik AL pozisyonuna geçmek üzereyken yeni bir düşüş hareketi başlattı. İçinde bulunduğumuz haftayı bu seviyelerde kapatırsa haftaya yeni bir düşüş dalgası ile bu kez önce 17 bin ile 19 bin arasını deneyecek. Sonrasında 14 bin ile 17 bin arsını test edecek.

Bu konuya yukarı doğru okursanız bu seviyeleri vermiştim ve özellikle 13850$ seviyesine dikkat çekmiştim. Tekrar edeyim; bu seviyenin altı çok tehlikeli.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst