Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Blockchain ve Hukuk Sistemi

Yapay zekaların destekleyen biriyim fakat hukuk işine dâhil edilmeleri kötü sonuçlar doğurur bence . Emsal davayı baz alarak sonuçlandırma yapacak şekilde kodlanmış olacak, o da diğer ülkedeki aynı davayı baz alıp davayı ona göre sonuçlandıracak fakat işin içine sonucu etkileyecek bir duygusal durum girebilir. Bu duygu, belki davanın sonucunu değiştirmeyecek fakat alınacak olan cezanın hafiflemesini sağlayacak olabilir. Bu yüzden bence yapay zeka duygu değerlendirmesini detaylı yapamaz ve sonucu farklılaştıramaz.

Sonuç olarak yapay zekanın yeri endüstri dalları ve o şekilde kalması olması gerektiğini düşünüyorum.
 
Görüşlerin güzel bir kısmına katılıyorum yorumlara baktım eleştirilerin de bir kısmına katılıyorum baya politik bir yaklaşım yaptım ancak kendi fikrim de ulus devlet yapılarının tiyatro sahnesi olduğu buna en iyi gözlemi kendi ülkemizden yapabiliyoruz politikacılar genel hatları ile yalancıdır amaçları para kazanmaktır bu her ülkede aynı rejim türlerine göre şekli değişse de aynı olan hep halklara olur.

Bu bağlamda blok zinciri ve kriptoloji ile finans sisteminin revize edilmesi gerekmektedir. Çünkü mevcut finans sistemi belli odaklara hizmet için tasarlanmıştır. Zaten kaliteli iktisatçılar da bu teknolojiyi desteklemekte bence olması gereken teknolojinin merkeziyetsiz kalması ve temel düzeyde regülasyonlarla kontrol edilmesi.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst