Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bored Ape Yacht Club'un Tokeni ApeCoin Piyasaya Sürüldü

Bonarous

Korgeneral
The-Bored-Ape-Startup-Is-Launching-A-Metaverse-Gaming-Project-With-Virtual-Land-Sales-And-The-APECoin-Token-2.jpg

Dünyanın en çok bilinen ve piyasa değeri en yüksek NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club'ın (BAYC) arkasındaki şirket Yuga Labs, ApeCoin (APE) adında bir token piyasaya sürdü. Arzı 1 milyar olan bu token, BAYC'ın Web3 oyunlarıyla daha da genişlemesini hedefliyor. Sürekli ünlüler tarafından satın alınan BAYC NFT'leri sayesinde hepimiz bu maymun temalı NFT'lerden haberdarız. Apecoin, play to earn ekosistemine odaklanmış bir token olarak geliştirildi.

Yuga Labs, yeni tokeni APE etrafına inşa edilecek bir kripto ekonomisi oluşturmak için yeni bir oyun da geliştirecek. Bunun için Animoca Brands ile ortaklık kuran şirket, bugün yapılacak NFT satışında NFT alarak Benji Bananas oyunu oynayanlara da APE token dağıtacak. Oyundan APE kazanmak için en az bir NFT satın almak şart. Bu arada Yuga Labs, geçen hafta Meebits NFT koleksiyonun ve CryptoPunks'ı Larva Labs'dan satın aldı.

APE Vakfı tarafından yönetilecek bir ApeCoin DAO oluşturan Yuga Labs, konsey üyeleri arasına Horizon Labs, Sound Ventures, FTX, Reddit ve Animoca Brands'ten önemli yöneticileri aldı. DAO sayesinde bu token topluluk tarafından yönetilecek ve toplulukla birlikte inşa edilecek.

Tokenomik
ApeCoin toplam 1 milyar arza sahip olacak.

%8'i Bored Ape Yacht Club NFT sahiplerine,
%14'ü Yuga Labs ortakları ve yatırımcılarından oluşan "katkıda bulunanlara",
%15'i Mutant Apes ve Bored Apes koleksiyonlarına,
%16'sı Yuga Labs geliştirici ekibine,
%47'si de DAO'nun ekosistem fonunun bir parçası olarak piyasaya

gidecek.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
zenginler paralarına para kattı =) olan hype'a kapılanlara oldu ama uzun vade eğer istediğim fiyata gelirse değerlendirebilirim.
Fiyatı bir raya oturduktan sonra uzun dönem boyunca birkaç kez pump yaşar bence. Ytd.
 
bazen hiçbir şey bilmemek gerekiyor o kadar borsada listelendi belki alınırdı ama daha önceden görüp deneyimlediğimiz o kadar kötü olaylar yaşandı ki bunda da vardır bir şeyler diyerek almadık =)
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,926
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst