Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Büyük ETH Balinaları Av Peşinde!

ethereum-g61d0c2bce_640.png

Büyük ETH Balinaları Küçük ETH Balinalarını Avlıyor

Kripto para piyasasını analiz eden firmaların başında gelen Sentiment, özellikle büyük Ethereum balinalarının ETH yatırımlarının sürdüğünü ortaya koydu.

Hatırlanacağı gibi Ethereum ağında 15 Eylül tarihinde Merge yükseltmesi yapılmıştı. Santiment’e göre, elinde bir milyondan fazla ETH bulunan büyük balinalar 11 Eylül tarihinden itibaren ellerindeki mevcut bakiyeye 3.5 milyondan fazla ETH eklediler. Bu yeni alımlar, büyük ETH balinalarının varlıklarını %14 oranında arttırdığı anlamına geliyor. Bu şekilde tavır sergileyen büyük balina sayısı ise şu an için 132. Bu 132 balinanın her birinin elinde en az 1 milyon ETH yer alıyor. Bu grubun toplam zenginliği ise yaklaşık değeri 36 milyar dolara denk gelen 28,55 milyon ETH şeklinde.

Diğer taraftan, ellerindeki ETH miktarına bağlı olarak büyük balinaların bir alt grubunda yer alan ve elinde 100 bin ila 1 milyon adet ETH bulunan balinalarının ise satış eğiliminde olduğu yine Sentiment verilerinden anlaşılıyor. Bu orta ölçekli balina grubunun, ETH ağının POW’dan POS’a geçmesiyle birlikte satışa yöneldiği gözlemleniyor.

Bu durum, büyük balinaların küçük balinaları yediği şeklinde ifade edilebilir. Tıpkı büyük balığın her zaman küçük balığı yediği gibi.

Şu anda düşüş eğiliminde olan ETH için bazı analistler ise, büyük balinaların yaptığı birikim tavrı sonucunda yeni bir ralli başlayabileceği yönünde fikir belirtiyor. Ethereum’un son bir hafta içinde 1300 dolar seviyelerinde yer aldığı görülüyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,209
Mesajlar
59,896
Kullanıcılar
6,740
Son üye
mettug
Geri
Üst