Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Cardano 2022 Planlarını Açıkladı!

Cardano Nedir? (ADA) Cardano Yatırımcılığı Nasıl Yapılır?


Evet arkadaşlar bu defa yıllardır piyasada bulunan ve kripto paraların demirbaşlarının başında gelen ADA var. Ada 2022 yılında yol haritasını bizlerle paylaştı. Aslında Cardano şirketi 2022 yılı ile ilgili birçok ipucu ve açıklama yapmıştı fakat şirketin önemli isimlerinden biri olan Tim Harrison 14 ocak günü detaylı şekilde yatırımcılar ve merak edenler için paylaştı.

14 Ocak günü paylaşılan bir IOG blogunda yer alan yazıda Harrison, Cardano Basho dönemine girerken IOG’nin “optimizasyon ve ölçeklendirmeye daha fazla enerji yatırdığını” üstüne basarak sözlerine başladı. Bu yatırımcılar için önemli bir husustu çünkü geçtiğimiz sene büyük kurumsal şirketler optimizasyon ve ölçeklendirme alanlarında daha fazla güncelleme gelmesi gerektiğini düşünüyorlardı. Bu açıklamasıyla Harrison birçok kesimden geçer not almış gibi görünüyor ki Ada fiyatı açıklamalarından sonra hemen bir tepki verdi. Güncel fiyatına ise yazımın sonunda değineceğim.

Tim Harrison ayrıca yapmış olduğu açıklamalarda projede birçok iyileştirme, parametre ayarları, optimizasyonların devam edeceğini ve 2022 yılında Ada ya yatırım yapmış her bir kullanıcısının yapılanlardan tek bir şikayeti olmaması için tüm güçleriyle çalışacağını söyledi.

Cardano Dex borsasına girmek için Testlerine başladığını duyurdu!

IOG blogunun gönderilerinde bir başka önemli başlık da SundaeSwap'ın Cardano desteğiyle merkeiyetsiz bir borsanınbeta sürümünü duyurduğuydu. Şu an için çok net bilgiler olmasa açıklamalara göre merkeziyetsiz borsa için çalışmalara start verilmiş hatta daha da ileri gidilerek birçok teste başlandığı yayılan dedikodular arasında.

Yazımın ortasında bütünlük bozulmasın diye sona sakladığım belki de bizler için en önemli kısım fiyatın ne tepki verdiğiydi. Harrison'un açıklamalarından sonra Ada' ya yüklü hacim girişi oldu ve bu hacim artışının meyvesini de fiyat bazında %10 luk bir artış ile verdi. Şu anda 1.41 seviyelerinden işlem gören Ada hala ATH seviyesinden çok uzaklarda seyrediyor her ne kadar %10 luk artış yapsa da. Ada'nın eski ihtişamlı günlerine dönmesi için önünde yaklaşık olarak 1.6 dolarlık bir yol var gibi görünüyor. Çünkü eski ATH si 3 dolarlı seviyelerin üstündeydi. Fakat şirket yapmış olduğu paylaşımlardan birçok kesimden geçer not aldı 2022 yılında Ada eski Ath seviyesine ulaşırsa hatta ATH seviyelerine yeni bölgeler eklerse birçok yatırımcı bu duruma şaşırmaz.

Yatırım tavsiyesi degildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,918
Kullanıcılar
6,738
Son üye
Berat28
Geri
Üst